България Еър планира допълнителни полети до Амстердам и Мадрид през

...
България Еър планира допълнителни полети до Амстердам и Мадрид през
Коментари Харесай

България Еър пуска допълнителни полети до Амстердам и Мадрид

" България Еър " възнамерява спомагателни полети до Амстердам и Мадрид през август и септември, оповестиха от самолетната компания.

" По този метод самолетната компания се стреми да отговори на високото търсене и да бъде в помощ на всички свои клиенти, като предложи още повече благоприятни условия за комфортно пътешестване до определените дестинации. "

" България Еър " и ITA Airways подписаха кодшеър съглашение за взаимни полети

Пътниците към този момент могат да летят от София до 14 красиви кътчета в Италия

Като вълнуваща европейска столица, Мадрид приветства от ден на ден и повече гости. За да улесни реализирането на мечтаното пътешестване до пъстрия и топъл град, " България Еър " предлага спомагателни полети на 1-ви, 8-ми и 15-ти август.

Във връзка с огромния брой студенти и туристи, които чакат да посетят красивия и пъстър Амстердам, към ежедневните си полети до нидерландската столица авиооператорът прибавя и втори полет на 29-ти август, 1-ви, 3-ти и 4-ти септември.
 От София до Бургас за по-малко от час с
От София до Бургас за по-малко от час с " България Еър “ от 17 юни

От 25 юни полетите сред двата града ще се извършват всеки ден

Сигурният, безвреден и спокоен транспорт за пасажерите е приоритет номер едно на националния транспортьор. За това " България Еър " е подхванала допустимо най-високите хигиенични и организационни ограничения на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специфични препарати, както и със специфична UV машина, която потвърдено унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират подробно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат досег. Самолетите на самолетната компания са оборудвани и със специфичните въздушни HEPA филтри, които отстраняват до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с рекомендациите на авиационните и здравните управляващи, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР