България Еър и ITA Airways подписаха съвместно кодшеър споразумение. От

...
България Еър и ITA Airways подписаха съвместно кодшеър споразумение. От
Коментари Харесай

България Еър и ITA Airways подписаха кодшеър споразумение за съвместни полети

" България Еър " и ITA Airways подписаха взаимно кодшеър съглашение. От 8 ноември пасажерите ще могат да се възползват от по-чести полети в комфортни часове до доста дестинации сред България и Италия . Партньорството ще ускори връзката сред двете страни като предложи на италианските пасажери опция да пътуват от Рим или Милано до София, Варна или Бургас с полетите на " България Еър ".

В същото време пасажерите на " България Еър " ще могат да резервират полети до редица красиви кътчета от Италия, по които постоянни полети извършва ITA Airways.

Благодарение на новото кодшеър съглашение, от 8 ноември, " България Еър " ще добави своя код FB по 14 постоянни линии на италианския транспортьор от Рим. Пасажерите ще могат да се насладят на Бари, Болоня, Бриндизи, Генуа, Катания, Ламеция Терме, Милано (централно летище Линате), Неапол, Палермо, Реджио Калабрия, Триесте, Турин, Венеция, Верона. Кодшеър партньорството обезпечава опция на пасажерите на националния авиопревозвач - да летят и по 9 от интернационалните линии на ITA Airways - Амстердам, Барселона, Брюксел, Лондон (Хийтроу), Малта, Ница, Париж, Тел Авив и Тирана.

Стремежът на двете самолетни компании е посредством подписването на съглашението да обезпечават по-голяма съгласуваност и комфортни полети сред България и Италия и да насърчат както пътуванията с туристическа цел, по този начин и бизнес пътуванията.

Съвместните полети към този момент са заложени в резервационните системи на двете компании и могат да бъдат закупени както през уебсайтовете на авиопревозвачите, по този начин и през турагентската мрежа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР