България е сред най-привлекателните и перспективни страни за инвестиция в

...
България е сред най-привлекателните и перспективни страни за инвестиция в
Коментари Харесай

България е сред най-привлекателните страни за инвестиция в имоти

България е измежду най-привлекателните и перспективни страни за инвестиция в парцели, сочи разбор на портала TheMoveChannel.com, представено от Profit.bg. Анализаторите вършат карта на Европа и цените в обособените страни, базирайки се на данни от Евростат. На нея те показват растежа на цените на жилищата в края на 2016 година и през миналата година, с цел да покажат общата картина на жилищните пазари на континента.

Европейският съюз е обект на интерес на доста вложители, подхранван най-много от излизането на Англия от Европейски Съюз. Въпросът, който стои пред бизнесмените е какво ще значи това за английския пазар, за паунда и какво ще бъде държанието на английските купувачи. Същевременно мощният $ се трансформира в задоволителен мотив за доста вложители да насочат интереса си към Стария континент. Въпросът, който стои пред тях обаче e къде да купуват и къде се чака растеж на капиталите?
" Процентът запитвания за български парцели през портала е индикативен за това какъв брой мощни са българските недвижими парцели през последната година, до момента в който възходящото население на Германия, което подхранва растежа на цените на жилищата, го е трансформирало в обичано измежду вложителите ", се споделя в изследването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР