България е под тежкото влияние на водената от Кремъл хибридна

...
България е под тежкото влияние на водената от Кремъл хибридна
Коментари Харесай

Евгени Кънев: България е под тежкото влияние на хибридната война, водена от Кремъл

България е под тежкото въздействие на водената от Кремъл хибридна война и опитите да се блокира съставянето на постоянно държавно управление у нас са притеснителни. Това съобщи пред Нова ТВ икономистът и анализатор Евгени Кънев.

Според него, в случай че записите, изтекли от Националния съвет на ПП-ДБ, се бяха случили в Съединени американски щати, щяха да доведат до затвор, а у нас те неодобряват опитите за сформиране на кабинет. Кънев е безапелационен, че би трябвало да бъде потърсена отговорност на индивида, който ги е направил и популяризирал.

Икономистът разяснява и настояването за снемане на депутатския имунитет на Бойко Борисов. По думите му това е персонален избор, само че, в случай че е почтен, водачът на ГЕРБ е добре да даде непринудено имунитета си.

По отношение на Държавния бюджет за 2023 година, Евгени Кънев съобщи, че се надява да бъде признат нов, макар разтърсванията. „ Вдигане на налози няма да има, въпреки че има благоприятни условия в тази посока. Фокусът несъмнено би трябвало да е върху рязането на разноски, защото там има доста огромни запаси. ” - безапелационен е специалистът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР