България е атрактивна дестинация за инвестиции, търговия и надежден партньор

...
България е атрактивна дестинация за инвестиции, търговия и надежден партньор
Коментари Харесай

Борисов: България е атрактивна дестинация за инвестиции

България е атрактивна дестинация за вложения, търговия и благонадежден сътрудник с бързорастящ пазар. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си с Жан Аселборн, министър на външните работи и европейските въпроси, и министър на миграцията и убежището на Великото херцогство Люксембург.

Българският министър председател и външният министър на Люксембург разискаха градивните двустранни връзки, учредени на общи полезности, с партньорство в НАТО и Европейски Съюз, както и положителния капацитет за развиването им. Борисов и Аселборн показаха предпочитание за активизиране на политическия разговор на всички равнища по въпроси от общ интерес за двете страни. Такъв образец са търговско-икономическите връзки с фокус съдействие в областта на вложенията, търговията и туризма.

,,България предлага положителни благоприятни условия за стратегически вложения в инфраструктурата, енергетиката, превоза, околната среда, телекомуникациите, аутсоурсинга, осведомителните технологии, както и във високопроизводителни браншове на стопанската система, в софтуерни и индустриални паркове, в иновации'', уточни министър председателят Бойко Борисов пред госта си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР