България Днес“Възпален апандисит прати наследничката на Орхан Мурад в болницаИстинската

...
България Днес“Възпален апандисит прати наследничката на Орхан Мурад в болницаИстинската
Коментари Харесай

България днес: Оперираха Сузанита по спешност

„ България Днес “

Възпален апандисит прати наследничката на Орхан Мурад в болница

Истинската сензация в поп музиката за миналата година Сузанита бе оперирана по неотложност в частна клиника в Пловдив, заяви „ България Днес “ от обезпокоените й родители.

„ Сузи се оказа с инфектиран апандисит и два дни се превиваше от болки, само че нищо не бе в положение да я накара да иде на доктор. Тя мислеше, че просто я боли коремът, само че се оказа много по-сериозно. Накрая, когато към този момент я болеше нетърпимо, я качихме в колата и я закарахме в клиниката “, описа майка й Шенай.

Там девойката била поета от екипа на доктор Младенов и откарана незабавно в операционната, където казусът бил отхвърлен професионално.

" Беше в клиниката пет-шест дни ", показа Шани. " Изписаха я, тъй като тя настояваше, а лекарите решиха, че интервенцията зараства съвършено, шевовете са чисти, по тази причина я пуснаха, въпреки и към момента на антибиотици. А тя, благата, се тръшкаше да излезе по-скоро от болничното заведение, с цел да върви на участия и да е правилна! Разбира се, безусловно й е неразрешено да танцува и да скача, само че Сузи ще може да пее на сцена. Явно и младостта й оказва помощ, тъй като се възвръща доста бързо и кипи от сила ", съобщи още тя.

По нейните думи Сузанита се зарекла да не пропуща нито един собствен ангажимент, с цел да не разочарова почитателите си. Затова още на следващия ден е на присъединяване, като даде обещание на докторите и родителите си този път да спести яките танци поради несвалените още конци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР