България Бизнесът обсъжда как да преодолее последствията от пандемията Безплатната

...
България Бизнесът обсъжда как да преодолее последствията от пандемията Безплатната
Коментари Харесай

Бизнесът обсъжда как да преодолее последствията от пандемията

България Бизнесът разисква по какъв начин да преодолее следствията от пандемията Безплатната онлайн конференция Cobiz-20 събира водещи представители на дребния и междинен бизнес 26 май 2020, 16:23  Бизнесът разисква по какъв начин да преодолее следствията от пандемията Източник: Netinfo
ървата огромна конференция, ориентирана към дребния и междинен бизнес в областта на услугите, ще започва спор за икономическите провокации и благоприятни условия в идващите месеци. Cobiz-20: Business after the world pandemic ще се реализира онлайн от 2 до 4 юни и ще може да се гледа гратис на urboapp.com , както и във Фейсбук страниците на URBO и Joker Media Rental.

Всички искащи ще могат да зададат своите въпроси към водачи в хотелиерството, ресторантьорството, организирането на събития, онлайн търговията, маркетинга, вложенията и финансите. В рамките на 3 дни гостите и лекторите на конференцията ще се опитат дружно да намерят отговори на значими за бъдещето на бизнеса въпроси като: Какво можем да чакаме в стопански и финансов проект след края на пандемията? Какви ще бъдат размерите на идната рецесия? Кои са незабавните стъпки, които би трябвало да предприемем, с цел да оцелеем? Кои са сполучливите международни образци за превъзмогване на провокациите пред дребния и междинен бизнес? Как могат да бъдат приложени в България?

Бизнес водачи в съответните области ще проведат обособени панелни полемики по тематики като: Икономическите и финансови резултати от covid-19; Належащите промени в хотелиерския бизнес в България; Предизвикателствата пред туристическия сектор; Онлайн продажбите на дребните и междинни търговци; Оцеляване и адаптиране на ресторантьорския бизнес; Бъдещето на ивент сектора; Адаптиране на маркетинг стратегиите; Трансформацията в образованието. Своя опит ще обсъдят и предадат водещи експерти и интернационалните компании, които се оправят сполучливо с бързо изменящата се пазарна конюнктура.

Пълната стратегия с панели и модератори ще бъде оповестена на https://urboapp.com/bg/cobiz

Конференцията е второто огромно партньорство сред URBO и Joker Media Rental след самодейността #ЖивотВкъщи в поддръжка на всички заети в ентъртейнмънт промишлеността у нас. Идеята за Cobiz-20: Business after the world pandemic е предизвикана от затрудненото състояние, в което изпаднаха всички бизнес сътрудници на фирмите и желанието дружно да намерим верните формули за адаптиране към новата бизнес действителност.

„ В международен мащаб идната рецесия се съпоставя с депресията преди Втората Световна война и последвалия нов международен ред. Обсъждат се освен нужните ограничения на държавно равнище, само че и методите, по които незабавно би трябвало да се трансформират обособените браншове и фирмите, с цел да оцелеят. Очакват ни тежки времена, времена на разтърсваща смяна и рецесия, неразбираема за по-голямата част от нас. Като компании, чиито сътрудници ще бъдат едни от най-силно засегнатите в идващите месеци и години, ние от URBO и Joker Media Rental взехме решение да стартираме една позакъсняла полемика “, описа уредникът на конференцията и ръководещ шеф на URBO Андрей Лилов.

Повече за URBO

URBO е онлайн платформа, в която потребителите могат да открият разнородни занимания за свободното си време. От интензивности, турове и услуги до курсове или тренировки, в URBO потребителите могат да намерят всичко, с цел да основат своите запаметяващи се моменти. За бизнеса URBO предлага платформа за елементарно ръководство и продажба на всевъзможен вид събития, услуги и интензивности. URBO дава опция на бизнесите да ръководят активността си по допустимо най-съвременния метод, от всяка точка на света.

Повече за Joker Media Rental

Основана през 2004г., през днешния ден Joker Media Rental е най-голямата компания за доставка на техника и механически услуги за събития в България. С над 16 години опит в страната и чужбина, Joker Media Rental предлага първокласно техническо застраховане на музикални събития, корпоративни събития, телевизионни продукции, специфични и спортни събития. Компанията предлага аудио-визуална техника, осветителна техника, LED екрани, мултимедийна и видео техника, театрална машинизация, театрални структури и направа на фон, както и висококвалифициран механически личен състав за обслужване на доставяната техника.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза   1 Търговци смъкнаха цените след празниците  1 Българска народна банка подвигна цените на възпоменателните монети  1 Вижте по какъв начин ще се пътува с рейс до морето  1 Има ли проблем с работните визи на наети чужденци у нас --> Пaрите ни  Търговци смъкнаха цените след празниците Търговци смъкнаха цените след празниците  Българска народна банка подвигна цените на възпоменателните монети Българска народна банка подвигна цените на възпоменателните монети  Вижте по какъв начин ще се пътува с рейс до морето Вижте по какъв начин ще се пътува с рейс до морето  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  <br> Експерти: Милиони деца са застрашени при втора вълна на COVID-19 <br>
Експерти: Милиони деца са застрашени при втора вълна на COVID-19
 <br> Проветряването е може би по-важно от дезинфекцирането <br>
Проветряването е може би по-важно от дезинфекцирането
 Плъховете в Ню Йорк станаха канибали Плъховете в Ню Йорк станаха канибали Последни  Бизнесът разисква по какъв начин да преодолее следствията от пандемията Бизнесът разисква по какъв начин да преодолее следствията от...  Кирил и Георги Домусчиеви Братя Домусчиеви подкрепят лечебните заведения в Лудогорието  СЗО: Първата вълна на пандемията от ковид не е завършила СЗО: Първата вълна на пандемията от ковид не е...  Снимката е архивна Ето по кое време ще се организира Парадът на успеха в Москва  <p>14% от родителите изпратиха&nbsp;децата си на детска градина&nbsp; &nbsp;&nbsp;</p> 14% от родителите изпратиха децата си на детска...  <p>Подготвя се &bdquo;гигазавод&rdquo; за акумулатори на Острова</p> Подготвя се „ гигазавод” за акумулатори на...  Пускат придвижването по новоизградения бул. Пускат придвижването по новоизградения бул. " Петър...  Певицата Сиа с шокиращо самопризнание за секса Певицата Сиа с шокиращо самопризнание за секса  <p>Проветряването е може би по-важно от дезинфекцирането&nbsp;</p> Проветряването е може би по-важно от...  Измамници събират такси от името на Измамници събират такси от името на " Български пощи "  <p>Танцовите зали и сцените за изкуства отварят врати</p> Танцовите зали и сцените за изкуства отварят порти  <p>Има ли разорани дюни в Ахтопол</p> Има ли разорани дюни в Ахтопол  Роби Уилямс Роби Уилямс: Парите не би трябвало да съществуват  <p>Топлината и слънцето потискат новия коронавирус&nbsp;</p> Топлината и слънцето потискат новия ковид  <p>Експерти: Милиони деца са застрашени при втора вълна на COVID-19</p> Експерти: Милиони деца са застрашени при втора вълна на...  Откриха 40 кг кокаин в лека кола в София Откриха 40 кг кокаин в лека кола в София  Плъховете в Ню Йорк станаха канибали Плъховете в Ню Йорк станаха канибали  Забрана за продажба на ментолови цигари в Европейски Съюз, с какво вредят Забрана за продажба на ментолови цигари в Европейски Съюз, с какво...  Севиче – ядене, трансформирало се в национално благосъстояние Севиче – ядене, трансформирало се в национално благосъстояние  <p>Шофьор блъсна майка с дете и избяга</p> Шофьор блъсна майка с дете и избяга Всичко от през днешния ден Виц на деня - Муцка, на какъв брой си години? - На 28. - Е по какъв начин по този начин, нали синът ти е на 18? - Ми, порастват си децата. Кво… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Разследване: Как служители на реда живеят в разкош на ръба на закона  Журналистът Георги Александров се е удавил, има и контузии от рухване  Български доктор в Съединени американски щати: Български доктор в Съединени американски щати: " Щеше да е комедия, в случай че не беше покруса "  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви Водещи вести  Пускат придвижването по новоизградения бул. Пускат придвижването по новоизградения бул. " Петър Дертлиев " (СНИМКИ)  <p>Танцовите зали и сцените за изкуства отварят врати</p> Танцовите зали и сцените за изкуства отварят порти  Снимката е архивна Ето по кое време ще се организира Парадът на успеха в Москва  Измамници събират такси от името на Измамници събират такси от името на " Български пощи "  <p>Само 10 нови случая на COVID-19 и без жертви</p> Само 10 нови случая на COVID-19 и без жертви  Певицата Сиа с шокиращо самопризнание за секса Певицата Сиа с шокиращо самопризнание за секса  <p>14% от родителите изпратиха&nbsp;децата си на детска градина&nbsp; &nbsp;&nbsp;</p> 14% от родителите изпратиха през днешния ден децата си на детска градина в София  <p>Д-р Кунчев: <strong>Черноморието</strong> ни ще е измежду <strong>най-безопасните места</strong></p> Д-р Кунчев: Черноморието ни ще е измежду най-безопасните места  Роби Уилямс Роби Уилямс: Парите не би трябвало да съществуват  <p>Шофьор блъсна майка с дете и избяга</p> Шофьор блъсна майка с дете и избяга  <p>Подготвя се &bdquo;гигазавод&rdquo; за акумулатори на Острова</p> Подготвя се проект за „ гигазавод ” за акумулатори на Острова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР