България Арестуваха деца за блудство с 8-годишен в София Спрямо

...
България Арестуваха деца за блудство с 8-годишен в София Спрямо
Коментари Харесай

Арестуваха деца за блудство с 8-годишен в София

България Арестуваха деца за блудничество с 8-годишен в София Спрямо двете малолетни лица е постановено задържане до 72 часа  Николай Киров 22 януари 2020, 15:52  Арестуваха деца за блудничество с 8-годишен в София Източник: БГНЕС
ве момчета на 14 и 15 години са арестувани за блудничество с 8-годишно момче. Това заяви представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Непълнолетните лица, арестувани за блудството, са неосъждани към сегашния миг.

„ На 20-ти в понеделник на формалната е-поща на Прокуратурата на Република България постъпи сигнал от медия. Сигналът съдържаше видео файл. След разбор на видеофайла се откри, че същият съдържа блудствени дейности с малолетно дете. Сигналът неотложно беше докладван на основния прокурор на Република България Иван Гешев, който разпореди незабавна инспекция. Материалите от преписката бяха докладвани при прокурор при Върховна касационна прокуратура”, изясни Милева.

Французинът, арестуван за блудничество с малолетни, остава в ареста

„ С оглед съдържане на данни за осъществено закононарушение блудничество материалите от преписката бяха изпратени на софийска районна прокуратура по подготвеност. Там се откри, че има формирано досъдебно произвеждане по сигнал на майката на потърпевшото малолетно дете”, добави Милева.

„ Бяха проведени незабавни дейности от институциите. Беше изработен разбор на видеофайла, като бяха открити причинителите на действието. Това са две малолетни лица, неосъждани към сегашния миг. Деянието е осъществено в прилежаща къща като в сегашния миг се открива съпричастността на притежателя на къщата към осъщественото деяние”, сподели още представителят на гл.прокурор.

Ръководителят на Софийска районна прокуратура Невена Зартова сподели, че по отношение на двете малолетни лица е постановено задържане до 72 часа.

Оставиха в ареста двамата, протегнали ръка на дете в Сотиря

Милева добави, че следва наблюдаващият прокурор да реши дали да бъде разпитано малолетното потърпевшо лице в наличието на родител и психолог.

„ В хода на следствието е назначена съдебномедицинска експертиза, която да откри дали малолетните лица са разбирали свойството и смисъла на осъщественото. Назначена е също и видеотехническа експертиза на предоставения запис”, сподели още Милева.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Токът скача, в случай че рецесията с водата продължи  1 Вижте какви фрагменти търси бизнесът  1 В кои квартали са най-скъпите жилища в София  1 Откриха нар и чушки с пестициди от Турция --> Пaрите ни  Токът скача, в случай че рецесията с водата продължи Токът скача, в случай че рецесията с водата продължи  Вижте какви фрагменти търси бизнесът Вижте какви фрагменти търси бизнесът  В кои квартали са най-скъпите жилища в София В кои квартали са най-скъпите жилища в София  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Отцепиха региона към някогашен боен цех във Враца Отцепиха региона към някогашен боен цех във Враца  <br> <strong> Мистериозни пожари </strong> в Сицилия – <strong> 15-годишна мистерия </strong> <br>
Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна мистерия
 <br> Ще повярвате ли, че в тези <strong> дребни къщи </strong> може да се живее <br>
Ще повярвате ли, че в тези дребни къщи може да се живее
 <br> <strong> 6 кино лентата, </strong> с които да преборим зимната <strong> тревога </strong> <br>
6 кино лентата, с които да преборим зимната тревога
Последни  <p><strong>Милиони от Европейски Съюз потъват</strong> в <strong>стадиони</strong> за България&nbsp; &nbsp;&nbsp;</p> Милиони от Европейски Съюз потъват в игрища за България ...  Арестуваха деца за блудничество с 8-годишен в София Арестуваха деца за блудничество с 8-годишен в София  Нещата, които да не вършиме на заравяне Нещата, които да не вършиме на заравяне  Hyundai Kona Electric Електрическият Hyundai Kona влезе в „ Гинес”  Избраха Андон Балтаков за шеф на БНР Избраха Андон Балтаков за шеф на БНР  Завеждат иск за 380 млн. лева против Арабаджиеви Завеждат иск за 380 млн. лева против Арабаджиеви  <p><strong>6 кино лентата, </strong>с които да преборим зимната <strong>тревожност</strong></p> 6 кино лентата, с които да преборим зимната тревога  Световните медии: Кабинетът „ Борисов ” ще оцелее Световните медии: Кабинетът „ Борисов ” ще оцелее  Кралица Виктория Любовната спекулация на кралица Виктория, провокирала...  <p>По аления килим на <span style= По аления килим на „ 18% сиво “  Ето в кои градове ще има броене напролет Ето в кои градове ще има броене напролет  полиция Маскирани отмъкнаха 10 000 лева от бензиностанция в...  Сотир Цацаров КПКОНПИ проверява шефа на НСО и някогашен шеф на БНР  <p>Ст.&nbsp;Янев: Още сме в играта за цех на Volkswagen&nbsp;</p> Ст. Янев: Още сме в играта за цех на...  <p>Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни тайни</p> Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни секрети  <p><strong>Рускиня</strong> е двойничка на <strong>Анджелина Джоли</strong>. Вижте я</p> Рускиня е двойничка на Анджелина Джоли. Вижте я  Отцепиха региона към някогашен боен цех във Враца Отцепиха региона към някогашен боен цех във Враца  <p><strong>7-те ползи</strong> за здравето от <strong>ходенето </strong>пеша през зимата</p> 7-те изгоди за здравето от ходенето пешком през зимата  Проверки и в Комисията по <a href=хазарта " /> Проверки и в Комисията по хазарта  <p><span style= Джулиана Гани: Никога не мога да устоя на торта Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж ляга да спи с жена си. Изведнъж дамата пита: - Вратата заключи ли? - Заключих. - Френското резе дръпна ли? - Дръпнах. - Холандският… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини  Какви са изгодите от медитацията (ВИДЕО)  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска Водещи вести  <p>Ст.&nbsp;Янев: Още сме в играта за цех на Volkswagen&nbsp;</p> Шефът на организацията за вложения: Още сме в играта за цех на Volkswagen  Избраха Андон Балтаков за шеф на БНР Избраха Андон Балтаков за шеф на БНР  Завеждат иск за 380 млн. лева против Арабаджиеви Завеждат иск за 380 млн. лева против Арабаджиеви  Световните медии: Кабинетът „ Борисов ” ще оцелее Световните медии: Кабинетът „ Борисов ” ще оцелее  Ето в кои градове ще има броене напролет Ето в кои градове ще има броене напролет  <p><strong>Рускиня</strong> е двойничка на <strong>Анджелина Джоли</strong>. Вижте я</p> Сравняват тази рускиня с Анджелина Джоли  Кралица Виктория Любовната спекулация на кралица Виктория, провокирала невиждан скандал  <p> " Искаше ми се тази фотография да не беше правена "  <p>Странна <strong>прогноза за времето</strong>: нощ на <strong>падащите игуани&nbsp;</strong></p> Странна прогноза за времето: нощ на падащите игуани  <p>Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни тайни</p> Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни секрети  <p><strong>7-те ползи</strong> за здравето от <strong>ходенето </strong>пеша през зимата</p> 7-те изгоди за здравето от ходенето пешком през зимата  Нещата, които да не вършиме на заравяне Нещата, които да не вършиме на заравяне  Hyundai Kona Electric Електрическият Hyundai Kona влезе в Книгата на върховете Гинес  <p>По аления килим на <span style=

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР