Българите имат по-голямо доверие на лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов

...
Българите имат по-голямо доверие на лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов
Коментари Харесай

„Маркет линкс“: Българите имат по-голямо доверие на Костадинов , отколкото на премиера

Българите имат по-голямо доверие на водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов (19%), в сравнение с към премиера Кирил Петков (17%).

Това сочат данните от национално изследване е финансирано и осъществено взаимно от bTV и “Маркет линкс “, извършено измежду лица над 18 година в страната в интервала 29 април – 8 май 2022 година по методите на директно персонално изявление и онлайн анкета.

На този декор българското общество изпитва най-високо доверие към президента Румен Радев (48%), недоверието против него възлиза на 33%. На второ място е някогашният длъжностен министър председател Стефан Янев с 28% доверие и 72% съмнение. Трети е водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов с 22% довери и 65% съмнение.

На четвърто място се подрежда водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов с 19% доверие и 58% съмнение. На пето място е министър председателят Кирил Петков със 17% доверие и 68% съмнение. След него се подрежда водачът на „ ИТН “ също със 17% доверие и 63% съмнение. На седмо място е вицепремиерът и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова с 16% доверие и 70% съмнение. Предпоследното място е за водачът на „ Демократична България “ Христо Иванов с 11% доверие и 67% съмнение. На последното място е водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадъйъ с 10% доверие и най-голям % на съмнение – 81%.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР