Българинът Владимир Тенев, който е изпълнителен директор на компанията Робинхуд,

...
Българинът Владимир Тенев, който е изпълнителен директор на компанията Робинхуд,
Коментари Харесай

Българинът Владимир Тенев е сред лидерите на бъдещето според "Тайм"

Българинът Владимир Тенев, който е изпълнителен шеф на компанията " Робинхуд ", попадна в листата на списание " Тайм " за водачите на бъдещето.

Улесняването на вложителите, които търгуват с акции на " Уолстрийт " посредством приложението на 33-годишния българин, е измежду главните аргументи той да бъде включен в авторитетната ранглиста на изданието.

На фона на невиждана рецесия в Съединени американски щати за безработица, провокирана от пандемията COVID-19, акциите на фондовите пазари скочиха нагоре. Това обаче се оказва от изгода единствено за хората, които имат такива, а в Съединени американски щати те са единствено 55% от популацията. " Робинхуд " - платформа за акции без комисионни, водена от родения в България изпълнителен шеф и съосновател Владимир Тенев, желае да промени това, като улесни вложението, пишат от " Тайм ". Този метод е спечелил на българина повече от 13 милиона консуматори и оценка от 11,7 милиарда $, само че критиците споделят, че сходна игра подтиква начинаещите вложители да поемат огромни опасности, добавя списанието.

В листата за водачи на бъдещето попадат и водачът на белоруската съпротива Светлана Тихановская и съветникът на американския президент Джо Байдън по националната сигурност Джейк Съливан, написа БГНЕС.

Светлана Тихановская е единственият представител на постсъветското пространство в този лист. Представянето й е написано от водача на венецуелската съпротива Хуан Гуайдо, който значително е изгубил позицията си. През 2019 година той също взе участие в този лист.

Джейк Съливан, който пое поста помощник по националната сигурност в Белия дом, е единствено на 44 години. Преди това е работил в държавния уред по време на президентството на Барак Обама.

Освен политическите и обществените водачи, в листата на " Тайм " попадат още художници, новатори, хора, чиято активност списанието назовава " феномен ". Представители на Съединени американски щати доминират във всички категории, описът се отличава с националното многообразие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР