Българинът Атанас Паскалев-Начо, когото по-паметливите зрители помнят от родни риалити

...
Българинът Атанас Паскалев-Начо, когото по-паметливите зрители помнят от родни риалити
Коментари Харесай

Българин обра овациите в корейско риалити

Българинът Атанас Паскалев-Начо, който по-паметливите фенове помнят от родни риалити формати като „ Пееш или лъжеш “ и X Factor впечатли жури и аудитория по време на присъединяване си в музикалното предаване в Южна Корея I Can See Your Voice.

„ Точно,преди година, имах удоволствието да пея и изпитам една огромна страст в "Пееш Или Лъжеш ". Нещо което, ме тласна напред и ми бе трамплин да продължа, да се занимавам с музика. Година по-късно, получих покана, на която нямаше по какъв начин да откажа. Чест бе за мен да бъда определен и оценен от основателите на този забавен формат, да показва освен себе си, а и България в далечна Южна Корея! Страна, която ме посрещна с доста обич и почитание. За благополучие и там съумях да изпитам и предам тази огромна страст на хората “, горделив е Паскалев, написа "Монитор ".

По план I Can See Your Voice е еквивалентно предаване с „ Пееш или лъжеш “, а певческите си данни българинът потвърди с кавър на Despacito. “Щастлив съм, че оцениха моя гений и доста Благодарен на екипа на Global Vision (Нова Тв), Влади Априлов и на целия екип от I Can See Your Voice, M NET tv, Minyoung Park и Flower Han! И несъмнено, зад всеки реализатор стои един добър треньор и наставник. Катя Тенева,моята блага учителка – благодаря”, написа артистът с афинитет към латино ритмите в обществените мрежи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР