Българин стана интернет сензация след участието си във филм с

Българин стана интернет сензация след участието си във филм с ...

Българин стана сензация след филм с Хавиер Бардем.Българин стана интернет сензация след участието си във филм с Хавиер Бардем и Пенелопе Круз. Сцената с Георги Николов, която изтече в интернет пространството, е гледана над 7 млн. пъти, съобщава Bulgaria ON AIR.

„Сцената е изключително мащабна. Няма случайни неща“, споделя нашенецът, който е един от основателите на стендъп комедията у нас. Той бил поканен за ролята, защото прилича на латиноамериканец.

Николов се учудил, че сцената, която е изрязана от филма, има толкова много гледания, при положение, че в нея няма известни актьори.

„Няма нещо, което да направи уж сензация, а пък тя донякъде е станала и само може да се радваме“, казва той.

„Филмът беше заснет, а тези сцени, които се случиха в България, са постпродукция... Странно ми беше малко, защото до този момент не бях канен за чужда продукция“, обяснява комедиантът. По думите му, адреналинът на снимачната площадка определено го кара да се чувства добре.

Георги Николов уточни, че това лято е на стендъп турне из страната заедно с двамата си колеги. „Сега готвим изненада за националното ни турне в България. Догодина очакваме да направим европейско турне. Дай Боже да стигнем и до Щатите. Няма как хуморът, който е бил популярен преди 10 или 20 години да го правиш сега. Трябва да си актуален постоянно“, добави той.

Източник: tialoto.bg