Българин от ливански произход желае да зарадва абитуриенти в затруднено

...
Българин от ливански произход желае да зарадва абитуриенти в затруднено
Коментари Харесай

Добрата новина: Млад мъж дава колите си безплатно на абитуриенти

Българин от ливански генезис желае да зарадва зрелостници в затруднено финансово състояние, които не могат да си разрешат, а желаят да отидат на бала си с прекрасен автомобил. 24-годишният Иван Али е роден в София, занимава се със личен бизнес, оповестява " Дарик ".

Пази противен спомен от ученическите си години. " Когато бях в 12 клас нямах личен автомобил, а не желаех да употребявам този на родителите си. В последна сметка никой от познатите ми не се съгласи да даде неговия " безценен “ автомобил “, спомня си Иван.

Така преди две години решил да зарадва абитуриентка, като я закара на бала. Това се повторило на идната година – закарал двама. " В единият случай бях на заведение с приятелката си и с компания. От прилежащата маса пристигна непознато момиче и попита дали познаваме някого, който може да й помогне като я закара на бала “, описа младият предприемач.

Той се съгласил незабавно. Решен е и тази година да помогне. За задачата е разгласил във Фейсбук информация, че предлага колите си за зрелостник в неравностойно състояние, който няма опция да си обезпечи автомобил за бала.

Самият Иван ще отдели с изключение на от времето си, само че и средства за гориво и автомивка. " Ще помоля, който има опция да направи същото и да не се срамува-няма нищо срамно “, приканва предприемачът.

Към момента към този момент са го потърсили трима души, само че е подготвен да помогне на още, стига да е свободен в уречения ден и час. Според него има хора, които просто мечтаят да се качат в по-лъскав автомобил. " За някои това значи кола на 20 години, за други нещо друго “, показва той.

Иван Али е безапелационен, че фамилията му го поддържа в благородната идея и са на мнение, че би трябвало да се оказва помощ на хората в потребност. Споделя, че не търси признателност.

" Миналата година да вземем за пример се почувствах едно такова... готино. Това е нещо материално – кола, ламарина, само че може да зарадваш човек. Щастлив съм като си показва, че след 20 години индивидът, на който съм оказал помощ, ще покаже фотоси от бала на децата си и ще си спомни с усмивка “, сподели той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР