Българин, организирал канал за пренасяне на кокаин от Венецуела към

...
Българин, организирал канал за пренасяне на кокаин от Венецуела към
Коментари Харесай

Спипаха българският наркотрафикант Токо за трафик на кокаин, "Бригадата" му убила провинило се "муле"

Българин, провел канал за преместване на кокаин от Венецуела към Италия, бе арестуван половин година, откакто италианските управляващи го оповестиха за търсене, оповестява Нова телевизия. 40-годишният Огнян Борисов, прочут с прякора Токо, е провел преместването на кокаин от Венецуела към Милано, оповестяват италианските медии.

Той набирал хора в България, които пренасяли опиатът. Пътуването било проведено от особено основана туристическа организация посредством чартърни полети сред Италия и караибския остров Маргарита.

Пристигайки на място наетите „ мулета” трябвало да изчакат да бъдат потърсени от локалните трафиканти. Те пренасяли дрогата под формата на капсули, които поглъщали на гладен корем.

За да стане допустимо това благодарение на обезболяващ спрей поглъщали по едно и също време и хапчета срещу дезинтерия. Всеки от тях успявал да придвижи по този метод над кг кокаин, за което получавал 2000 евро на пътешестване.

На миланското летище Малпенса ги очаквал босът Огнян Борисов, който разпределял пратките за пазара. Организацията на българите, известна като “Бригадата”, наказвала грубо провинил се пощальон. Един от тях е бил открит погубен.

В края на предходната година Огнян Борисов бе наказан в Италия и преди два дни арестуван в Амстердам. Холандските власи го разпознали и съумели да задържат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР