Българи разработиха слушалки, които ще помагат за безопасността ни, докато

...
Българи разработиха слушалки, които ще помагат за безопасността ни, докато
Коментари Харесай

Българи разработиха слушалки, които помагат за пътната безопасност

Българи създадоха слушалки, които ще оказват помощ за сигурността ни, до момента в който слушаме музика. Идеята към този момент притегли интереса на хора от целия свят в платформа за групово финансиране. Ярките светлини на слушалките ще бъдат забелязвани отдалече, даже и на рок концерт. А всеки консуматор може да контролира честотата и интензитета им, заяви Би Ти Ви.

Със слушалки се любуваме на обичаната си музика на всички места. Но двама българи, живеещи в Съединените щати – Александър Нанев и Христо Христов, ги трансформират от софтуерен аксесоар в средство за сигурност. Идеята им е, с изключение на първокласен тон и анатомичен дизайн, слушалките да имат LED светлини, които блестят, когато спортуваме или работим навън.

„ Слушалките биха били потребни за необятен кръг от хора, като да вземем за пример колоездачи, хора, които тичат или се разхождат вечер, хора, които си разхождат кучето, ловци, пътни служащи, а също по този начин и за хора, които обичат да са разнообразни и да се забавляват”, разяснява Христо Христов.

До края на акцията остават 12 дни, а първите слушалки Leah би трябвало да се появят през лятото на идната година.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР