Балет Megami в сексапилни спортни униформи и мажоретки бяха част

...
Балет Megami в сексапилни спортни униформи и мажоретки бяха част
Коментари Харесай

Американски футбол на сцената на Megami Club – Hotel Marinela

Балет Megami в сексапилни спортни униформи и мажоретки бяха част от неповторимото шоу Touchdown, въодушевено от най-популярния спорт в Щатите.

Megami Club – Hotel Marinela за следващ път потвърди, че когато става въпрос за реформаторски хрумвания и развлечение от международна класа, е клуб номер едно в България. Този уикенд празненство тематиката в заведението беше Touchdown. Момичетата от балет Megami забавляваха публиката, облечени в униформи, въодушевени от американския футбол. Подкрепяха ги, несъмнено, сексапилни мажоретки, а програмата включваше още първото в България акробатично дуо на въздушен куб, осъществявания на топ акробати (красиви съчетания на земя, както и осъществявания на лента и обръчи във въздуха), фрийстайл танци, топлес девойки и други.

Гост реализатори бяха Емануела (в четвъртък, 19 април), Софи Маринова (в петък, 20 април), а в събота купонът беше в ръцете на резидънт диджеите на клуба – Maxy и Spirit.

В петък специфичен посетител беше Джулиана Гани, която отпразнува в Megami Club – Hotel Marinela спечелването на купата „ Мис Силикон на десетилетието “.

Азис ще е музикален посетител в клуба в четвъртък, 26 април, в петък, 27 април, гостите ще бъдат забавлявани от Тони Стораро, а в събота, 28 април, е обичайното DJ празненство. За да не изпуснете следващата изненада и неповторимо шоу, които Megami Club – Hotel Marinela ще ви предложи, резервирайте своето място на номер 0879 333 999.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР