Бъкингамският дворец разкри допълнителни подробности за погребението на принц Филип

...
Бъкингамският дворец разкри допълнителни подробности за погребението на принц Филип
Коментари Харесай

Кралицата нарушава традиция за погребението на принц Филип

Бъкингамският замък разкри спомагателни детайлности за погребението на принц Филип тази събота в параклиса „ Сейнт Джордж “ в замъка Уиндзор.

Официалната заповед, издадена в четвъртък, гласи, че братята принц Уилям и принц Хари ще бъдат зад ковчега на дядо си по време на шествието, само че няма да са един до различен. Братовчед им Питър Филипс, синът на принцеса Ан, е разпределен сред тях.

За второто шествие в параклиса принц Уилям ще върви паралелно до Питър, като зад тях ще бъдат принц Хари и Дейвид Армстронг-Джоунс, наследник на принцеса Маргарет и Антъни Армстронг-Джоунс.

Говорител на Бъкингам съобщи, че заповедта за шествието е „ практическа смяна, а не изпращане на сигнал “. „ Това е заравяне и няма да бъдем въвлечени в показа за драма. Условията са контрактувани и съставляват желанията на Нейно Величество “, предават от People.

За разлика от нормалната традиция, членове на кралското семейство този път няма да носят военни униформи по време на заравяне. Смята се, че с това решение кралица Елизабет желае да спести неудобството на принц Хари, който беше лишен от военните си трофеи след отдръпването като старши член на кралското фамилията дружно със брачната половинка му Меган Маркъл.

Принц Хари служи в английската войска в продължение на десетилетие, само че загуби трите си почетни военни трофеи - генерал-капитан на кралските морски пехотинци, почетен въздушен пълководец на Кралската военновъздушна база Хонингтон и основен комодор в Кралското военноморско командване.

Според Tatler херцогът на Съсекс е имал предпочитание да облече униформата от остарелия си армейски полк, която носи и в сватбения си ден през 2018 година Като някогашен капитан от Домакинската конница обаче той би имал право да носи единствено костюм с медалите, получавани по време на отговорностите му или от кралицата.

Докато принц Хари се изолира след идването си във Англия, съгласно редица задгранични издания той е осъществил контакт с членове на фамилията си, за „ спре всевъзможни разногласия “.

Източник на Entertainment Tonight твърди, че херцогът на Съсекс и принц Уилям са разговаряли по телефона, до момента в който различен вътрешен човек споделя пред The Mirror, че Хари е приказвал също с принц Чарлз, принцеса Беатрис и принцеса Юджини в опит да подсигурява, че драмата по време на погребението на принц Филип в събота ще бъде избегната, написа Edna.bg.

„ Въпреки всичко случило се и раните, които са към момента са пресни, всички се надяват, че разногласия ще бъдат непокътнати за различен ден “, твърди източникът на The Mirror. „ Тук става въпрос херцогът да получи изпращането, което заслужава, заобиколен от фамилията си. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР