Бъгингамският дворец публикува официалния портрет на Елизабет II, направен специално

...
Бъгингамският дворец публикува официалния портрет на Елизабет II, направен специално
Коментари Харесай

70 години на трона: Боже, тази жена още изумява света - вижте я на последната ѝ фотосесия

Бъгингамският замък разгласява формалния портрет на Елизабет II, изработен особено по случай нейния платинен празник.

На него 96-годишната Елизабет театралничи в светлосин тоалет на скамейка във вестибюл на двореца Уиндзор. Тоалетът е дело на дизайнерката Анждела Кели, а акцент в него е годежният пръстен на Кралицата, подарен ѝ от принц Филип.

Снимката е била снимана на 25-ти май от Раналд Макечни.

Фотосът бе оповестен в формалния Instagram акаунт на кралското семейство и бе съпроводен от персонално обръщение от Кралицата. “Благодаря на всички, които участваха в свикването на общности, фамилии, съседи и другари, с цел да отбележат моя платинен празник в Обединеното кралство и в цялата Британска общественост.

Знам, че доста щастливи мемоари ще бъдат основани по тези празнични мотиви. Продължавам да се въодушевявам от положителната воля, показана към мен, и се надявам, че идните дни ще дадат опция за размисъл върху всичко, реализирано през последните седемдесет години, до момента в който гледаме към бъдещето с убеденост и възторг. “ - споделя тя.

Платиненият празник на кралица Елизабет II отбелязва 70 години на трона. Тя е първият монарх в историята на Англия, който ръководи цели 7 десетилетия. Вече няколко разнообразни празнични събития бяха проведени, с цел да се уважи специфичният мотив, само че главните празненства ще бъдат в интервала 2-5 юни.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР