Баджак... Карабаджак... Тази реплика бе една от емблематичните за втория

...
Баджак... Карабаджак... Тази реплика бе една от емблематичните за втория
Коментари Харесай

Ирина Карабаджак: Мъжете в Молдова са по-големи кавалери от българите

Баджак... Карабаджак... Тази имитация бе една от емблематичните за втория сезон на " Ергенът ". Но още по-емблематична бе Ирина Карабаджак, която плени публиката със своя изострен език, само че и сексапилно лъчение. Докато едни я обожаваха, други я подлагаха на критика, само че истината е, че тя е една от участничките, които ще бъдат помнени дълго след предаването.

Спрягана за победителка първоначално, до оставането и до топ 5 в най-романтичното риалити, Ирина ни беше на посетители, с цел да си поговорим за присъединяване ѝ в " Ергенът " и опитът и с мъжете и любовта.

" Сякаш съм се заградила с щит, поради предходните ми несполучливи връзки и в този момент и е боязън да се отворя пред някого, да се усещам жена. С всичко се оправям сама, само че считам, че е време да се отпусна и да отворя кастинг ", показа Ирина за връзките си с мъжете.

Тя добави още, че търси мъж с възприятие за комизъм, защото за нея е неприемливо да живее със сухар. Мъжът би трябвало да добавя дамата, да има фантазии, само че и да бъде порядъчен, с цел да бъде в крайник с нейната пристрастеност към тренирането. Намаше по какъв начин обаче, да не я попитаме с какво мъжете в Молдова се разграничават от българските мъже...

" Аз забелязах, че там мъжете заговарят дамите на улицата, вършат им похвали. Осъзнават, че са ловци и би трябвало да завоюват една жена посредством жестове и благотворителност. По-големи кавалери са от българите ", изяснява тя.

Но въпреки всичко има късмет и за нашите момчета. Според Ирина те просто би трябвало да извърнат по-специално внимание на женската логика на психиката и да схванат от какво се нуждае една жена. Ключово е да се научат да слушат и да не изискват прекалено много, без да имат какво да дадат.

Какво ни описа Ирина за присъединяване си в " Ергенът "? Защо първите дни са били окови за нея и какво е научила за себе си? Вижте във видеото по-долу:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР