Бъдещият президент на Франция Еманюел Макрон на 16-годишна възраст написал

...
Бъдещият президент на Франция Еманюел Макрон на 16-годишна възраст написал
Коментари Харесай

Няма да повярвате на този любопитен факт от миналото на френския президент

Бъдещият президент на Франция Еманюел Макрон на 16-годишна възраст написал сексуален разказ за своята учителка Бриджит, която след това станала негова жена. Това написа изданието The Local. Повод за появяването на тези клюки стана излизането на биографията на първата дама на Франция, която скоро ще се появи в книжарниците. Авторът на книгата Маел Брун е схванала, че през 1993 година Макрон е написал разказ и няколко стихотворения, отдадени на своята учителка.
„ Веднъж той ме погледна и ме помоли да напечатам триста страници от книга, която ток бил написал. Това бе самоуверен разказ, лют! Имената, несъмнено, бяха измислени, само че мисля, че той е желал да изрази с него възприятията си по това време “, споделя комшия на Макрон, който през 1993 година е припечелвал с набиране на текстове.

Макрон се среща с бъдещата си жена Бриджит, до момента в който е учил в учебно заведение. Тя му е преподавала френски език и е водила сценичен кръжок. Макрон минава под венчилото с Бриджит, която е с 27 години по-възрастна от него, на 24-годишна възраст, през 2007 година.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР