Бъдещият президент на Франция Еманюел Макрон на 16-годишна възраст написал

Бъдещият президент на Франция Еманюел Макрон на 16-годишна възраст написал ...

Няма да повярвате на този любопитен факт от миналото на френския президент.

Бъдещият президент на Франция Еманюел Макрон на 16-годишна възраст написал еротичен роман за своята учителка Бриджит, която впоследствие станала негова жена. Това пише изданието The Local. Повод за появата на тези слухове стана излизането на биографията на първата дама на Франция, която скоро ще се появи в книжарниците. Авторът на книгата Маел Брун е разбрала, че през 1993 година Макрон е написал роман и няколко стихотворения, посветени на своята учителка.
„Веднъж той ме погледна и ме помоли да напечатам триста страници от книга, която ток бил написал. Това бе смел роман, пикантен! Имената, разбира се, бяха измислени, но мисля, че той е искал да изрази с него чувствата си по онова време“, казва съсед на Макрон, който през 1993 година е припечелвал с набиране на текстове.  

Макрон се запознава с бъдещата си жена Бриджит, докато е учил в училище. Тя му е преподавала френски език и е водила театрален кръжок. Макрон минава под венчилото с Бриджит, която е с 27 години по-възрастна от него, на 24-годишна възраст, през 2007 година.

Превод и редакция: БЛИЦ
 

Източник: blitz.bg