Бъдещите нови собственици на Нюкасъл Юнайтед са определели бившия мениджър

...
Бъдещите нови собственици на Нюкасъл Юнайтед са определели бившия мениджър
Коментари Харесай

Гласят Почетино за нов мениджър на Нюкасъл

Бъдещите нови притежатели на Нюкасъл Юнайтед са определели някогашния управител на Тотнъм Маурисио Почетино като собствен любимец за нов ментор на " свраките ", оповестява Скай Спортс. Очаква се напълно скоро договорката за прехвърлянето на акциите на клуба от досегашния ментор Майк Ашли към консорциум, зад който стои Инвестиционният фонд на Саудитска Арабия, който разполага с неизчерпаеми средства. Това на процедура ще направи Нюкасъл клубът с най-богатите притежатели в света, което от своя страна докара до всевъзможни спекулации за привличането на именити футболисти и треньори.

Първоначално се предполагаше, че новите притежатели ще дадат късмет на досегашния управител Стив Брус, който се оправи добре през този сезон с лимитирани средства, само че по всичко наподобява, че огромните упоритости на саудитците ще докарат по-голямо име на " Сейнт Джеймсис Парк ". Според информацията техният първи избор за поста е аржентинецът Маурисио Почетино, който изкара пет доста сполучливи години отпред на Тотнъм, а през предишния сезон изведе " шпорите " до първия им край в Шампионската лига. Почетино загуби работата си през ноември след серия от слаби резултати, само че скоро може да се озове отпред на нов завладяващ план.

Като втори избор на новите притежатели се показва някогашният ментор на Нюкасъл Рафаел Бенитес, който сега работи в Китай. При всички положения Стив Брус ще получи опцията да довърши сегашния сезон, в случай че това въобще се случи, защото от ден на ден се приказва, че е допустимо актуалната акция във Висшата лига да бъде прекъсната поради пандемията от COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР