Бъдещето на потенциалните звезди Лаури Марканен и Уендъл Картър-младши в

...
Бъдещето на потенциалните звезди Лаури Марканен и Уендъл Картър-младши в
Коментари Харесай

Отборите от НБА си набелязаха двама играчи от Чикаго

Бъдещето на евентуалните звезди Лаури Марканен и Уендъл Картър-младши в Чикаго Булс е под въпрос. Няколко тима са показали интерес към двете фигури в подкошието на " биковете ", оповестява неизвестен скаут от НБА на " Chicago Sun-Times ".

Multiple NBA teams have reportedly expressed interest in acquiring Lauri Markkanen and Wendell Carter Jr. from the Chicago Bulls, per Chicago Sun-Times

(h/t Bleacher Report) pic.twitter.com/93ocb2O0ds
— NBA Central (@TheNBACentral) August 1, 2020 Новото управление на Булс в лицето на Артурас Карнишовас и Марк Евърсли към момента избистря състава за идващия сезон, само че по информации на източника Марканен и Картър не са удовлетворени от функциите, които старши треньорът Джим Бойлън им разпорежда, и е допустимо да бъдат разменени в близко бъдеще, в случай че наставникът остане на работа в отбора.

Финландското крило игра на приливи и отливи, регистрирайки междинни индикатори от 14.7 точки и 6.3 битки, спрямо предната акция (18/19), в която отбелязваше по 18.7 пункта и взимаше по 9.0 битки на мач. Картър пък записа приблизително по 11.3 точки и 9.4 битки през миналия сезон, който бе негов втори в Лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР