Бъдещето на Лаутаро Мартинес отново е обвито в неизвестност. Договорът

...
Бъдещето на Лаутаро Мартинес отново е обвито в неизвестност. Договорът
Коментари Харесай

Бивш нападател на Интер: Лаутаро Мартинес отива в Атлетико Мадрид

Бъдещето на Лаутаро Мартинес още веднъж е обгърнато в неопределеност. Договорът на нападателя с Интер е до 2023 година, а представителите му протакат договарянията за подписването на нов договор, макар очевидното предпочитание на клуба да обвърже една от звездите си за по-дълъг интервал. На този декор пристигна любопитното изявление на някогашния нападател на " нерадзурите " Никола Вентола. В диалог с друга звезда от близкото минало - Кристиан Виери, той съобщи, че Лаутаро ще премине в Атлетико Мадрид.

" Ще ти разкрия една трансферна бомба. Лаутаро Мартинес отива в Атлетико. Всичко към този момент е контрактувано, договорката е сигурна ", сподели Вентола.

Докато още играеше в Расинг, аржентинецът беше доста покрай трансфер в Атлетико. Двата клуба се бяха разбрали за трансферна сума в размер на 9 млн. евро, а нападателят даже устоя медицинските прегледи, само че в последния миг подписа с Интер. Голямо въздействие върху избора му оказа някогашният ас на миланския гранд Диего Милито.

Атлетико сигурно ще се укрепи в нападателен проект през лятото, тъй като Луис Суарес е на 34 години, а Жоао Феликс се показва под упованията. В същото време Лаутаро Мартинес вкара 18 гола в 46 мача за Интер и се трансформира в апетитна хапка за някои от грандовете на Стария континент, в това число Реал Мадрид и Барселона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР