Бъдещето на Антоан Гризман в Барселона е все по-несигурно. Каталунският

...
Бъдещето на Антоан Гризман в Барселона е все по-несигурно. Каталунският
Коментари Харесай

Сестрата на Гризман поиска среща с ръководството на Барса

Бъдещето на Антоан Гризман в Барселона е все по-несигурно. Каталунският Sport твърди, че сестрата на нападателя Мод, която е и негов персонален сътрудник, е поискала среща с шефовете на клуба, с цел да разбере дали на международния първенец ще се разчита и през идващия сезон, или ще бъде изработен опит той да бъде продаден.

Гризман е неудовлетворен, че старши треньорът Енрике Сетиен стартира постоянно да го оставя на аварийна пейка. Срещу някогашния му отбор Атлетико Мадрид французинът се появи в последните минути, а преди този момент същото се случи и при гостуването на Селта във Виго.

Мод Гризман ще осведоми управлението на клуба, че Антоан не е благополучен от актуалната обстановка. 29-годишният футболист е наясно, че няма огромен престиж в съблекалнята и това в допълнение му пречи да показва същинските си благоприятни условия.

Нападателят категорично е помолил околните си да не разясняват обществено нищо, обвързвано с дребното игрово време, което получава, и връзките му с клуба. Гризман смята, че скорошните рецензии на татко му и брат му по адрес на Сетиен въздействат отрицателно на личния му имидж. Ла Лига 33 кръг, вторник 30 юни  Барселона 2:2краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР