Баба се удавила в отводнителен канал в монтанското село Смирненски.

...
Баба се удавила в отводнителен канал в монтанското село Смирненски.
Коментари Харесай

Баба се удави в Монтанско

Баба се удавила в отводнителен канал в монтанското село Смирненски. Трагичният случай станал към 14 часа на 21 -ви април наоколо до дома й, оповестиха от полицията.

79- годишната Атанаска Стоянова от столицата живеела в наследствена къща в селото. Тя излязла да се разноски, навела се да погледа водата, само че се подхлъзнала и паднала и по този начин намерила гибелта си в канала. Вероятно й се е завил свят, разясняват хората. След сигнал от съседи огнеборци от пожарната в Брусарци оказали подпомагане на екип от спасители Лом и тялото й е извадено. По него няма следи от принуждение, прецизираха от пресцентъра на МВР- Монтана.

Община Брусарци е построила отводнителни канали по пет улици в село Смирненски и за разчистване на коритото на река Гаговица през 2014 година.

Проектът е на стойност 835 562 лв.. Финансиран е от оперативната стратегия "Регионално развиване “ и общината. В Смирненски са построени пет отводнителни канала с обща дължина 2870 м, 22 шахти и 15 водостоци. Благодарение на новите уреди доста са намалели вредите от поройните дъждове, паднали в селото напролет. Предотвратени са наводнявания на къщи в селото, в което живеят 430 души, описаха локалните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР