Талантливите братя Фики и Емрах представиха дългоочаквания си дует

...
Талантливите братя Фики и Емрах<span style=font-size:12.0pt;
mso-bidi-font-size:11.0pt;line-height:106%> представиха дългоочаквания си дует
Коментари Харесай

Фики и Емрах – съперници в любовта

Талантливите братя Фики и Емрах показаха дълго чакания си дует „ Любовта е гадно нещо “ . За по-малко от 24 часа видеото на звездите на Diapason Records се изкачи на първа позиция в набиращите известност видеа в YouTube .

Двамата от дълго време обмисляли да създадат взаимен план , само че търсели подобаващата ария. По всичко проличава, че са създали отличен избор , тъй като още с появяването си в общественото пространство дуетът провокира стотици мнения на въодушевените почитатели , които оцениха песента като цялостен шлагер

Братята се трансформират в противници , които разделят любовта на една и съща жена . Накрая и двамата остават надълбоко разочаровани и декларират в един глас: „ Любовта е доста гадно нещо! “ Разбира се, това не се случва в действителния живот, а е единствено сюжетът на общия план на надарените реализатори .

За музиката на „ Любовта е гадно нещо “ Фики и Емрах се доверяват на известния турски композитор и артист Ersay Ü ner . Текстът е дело на Мариета Ангелова , а аранжиментът – на Даниел Ганев .

Ефектното видео е снимано на няколко забавни местоположения . Двамата братя са основните герои в лентата и се оправят еднообразно добре с язденето на коне, балансирането в движещ се камион или прекосяването през огньове. Режисьор на клипа е Людмил Иларионов – Люси .

 

Стайлингът е поверен на Кирил Кирилов , гримът е дело на Борислав Соколов - Бони , а прическите - на Асен Налбантов .

Можете да гледате видеото „ Любовта е гадно нещо “ на Фики и Емрах в ефира на ФЕН ТВ .






















Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР