Б роени дни остават до най-дългоочакваното кино събитие на годината

...
Б роени дни остават до най-дългоочакваното кино събитие на годината
Коментари Харесай

Церемонията по връчване на наградите Oscars® на живо по KINO NOVA

Б роени дни остават до най-дългоочакваното кино събитие на годината – връчването на оценките Oscars®. Българските киноманите ще имат опция да проследят онлайн блестящата гала по раздаването на 93-ите награди на американската Академия за кинематографично изкуство Oscars® в 03.00 българско време в нощта на 25-и против 26-и април по филмовия канал KINO NOVA.

Очаква се церемонията тази година да бъде повече от вълнуваща. Пандемията от ковид е повода събитието да се преобрази в неповторим формат. То ще бъде излъчен от гарата Union Station Los Angeles и the Dolby® Theatre at Hollywood & Highland Center® в Hollywood, както и от интернационалните местоположения посредством спътник.

За телевизионната публика в България тазгодишната гала ще бъде по-различна и по друга причина – историческата първа номинация на българска актриса за най-престижното кино самопризнание. Мария Бакалова към този момент направи мощно усещане в Холивуд и ще се състезава в категорията „ Най-добра актриса в поддържаща роля “ за преобразяване й на Тутар във компания „ Борат 2 “.

Сред акцентите тази година са първите номинации в историята на премиите Oscars® на две дами в категорията за най-хубав режисьор – Емералд Фенъл и Клои Чжао, която е и първата режисьорка от азиатски генезис с сходна номинация. Първото място по брой номинации – цели 10, заема драмата за златните години на Холивуд "Манк " на Netflix, а конкуренцията в “Големите пет “ категории също дава обещание оспорвана борба сред едни от най-изявените имена във филмовата промишленост. Участие в церемонията ще вземат Харисън Форд, Хоакин Финикс, Анджела Басет, Холи Бери, Бонг Джуун-хо, Рийз Уидърспуун, Рене Зелуегър, Лора Дърн, Реджина Кинг и Зендая.

Кои ще бъдат огромните спечелилите в най-бляскавата кино вечер за годината и ще се трансформира ли 93-ата гала по разпределяне на премиите Oscars® в първата с самопризнание за Мария Бакалова, следва да стане ясно скоро единствено по KINO NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Ловец се оплаква на жена си: - Отивам аз на лов, ходя из гората и виждам отсреща лисица! Вдигам пушката и бам - гръмвам я!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТова се случи благодарение на употребявани към този момент ракета и капсулаДържал се нападателно с тях, като даже заплашил едно от децата с ликвидиране " Дори и да има единствено 0,1 % късмет от световно злополучие, за какво да се излагаме на подобен риск? Това е полуда! ", показва милиардерътИсторията на Копривщица е показателна в това отношениеДо ескалация се стигна откакто се включиха и група от към 300 ортодоксални евреиПреди това трима чиновници на съветското посолство в Полша бяха оповестени за личност нон гратаКакво демонстрират резултатите от новото изследванеВижте препоръките на специалиста по дрескод Герхард Елфърс за мъжките чорапиВсички гъби са способни да понижат риска от онкологични заболяванияСмъртта й е огромна загуба за изкуствотоТя се среща по Средиземноморието и Южна ЕвропаУчастие в сантименталния формат не престават Тина и СтанимирСоциалната мрежа приготвя нови промени за новинарския потокОткъде е тръгнала традицията и за какво точно то се е трансформирало в знак на великденската трапезаТой е пети по ред за заместничество на английския престолВижте кои са те и за какво е добре да избягвате потреблението имОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР