Б ългарските консулски служби на територията на Руската федерация възобновиха

...
Б ългарските консулски служби на територията на Руската федерация възобновиха
Коментари Харесай

Възобновиха издаването на визи за руски граждани

Б ългарските консулски служби на територията на Руската федерация възобновиха приема на документи и издаването на визи за всички съветски жители, искащи да пътуват до страната ни. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Компанията VFS Global, в чиито 59 изнесени визови центрове в Русия също се одобряват документи за български визи, е известена за това - както предходната седмица, по този начин и през днешния ден, показват от външното ни министерство.

От там напомнят, че още преди две седмици вицепремиерът Екатерина Захариева подреди консулските служби на България да се приготвят за издаването на туристически визи. Посолството ни в Москва предходната седмица организира среща с всички туроператори, както и с компанията VFS Global.

Процедурите по издаване на визи за съветски жители са облекчени оптимално, означават от Министерство на външните работи. Заявления за издаване на български визи могат да се подават в 59 града и в 3 консулства на територията на Русия. Акредитирани към консулските служби локални туроператори могат по електронен път да подават заявките за визи на своите клиенти. Желаещите да посетят с туристическа цел България получават визите си в консулските ни служби, а в офиса на своя туроператор, или външния реализатор без безусловно никакви формалности за тях.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Мамо, помниш ли онази китайска порцеланова ваза, която се предава по завещание от потомство на потомство в рода ни? - Разбира се, че я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМинистърът на опазването на здравето Видот: Ситуацията с ковид-19 в нашата страна е критичнаСЗО разгласява препоръкиЛидерът на " ИТН " разяснява партийните дотации, които бяха гласувани днесНаказанието за арестуваните планува до 15 година затвор и санкция до 100 000 леваЛидери в района разясняват всекидневен документ, за които оповестиха медии, само че никой не е виждалНе пропускайте специфичната петчасова стратегия на предаването точно на Гергьовден от 07.00 ч. до 12.00 ч. по NOVAВ продължение на 5 години, екип и артисти споделят прекарвания както на екрана, по този начин и на сетЗаев: Не ни би трябвало Европейски Съюз на цената на македонския езикМъжът може да получи от 3 до 15 години отнемане от свободаБабата на детето е с обвиняване за съзнателно умъртвяванеНовите задължения на Съединени американски щати и други страни може да оказват помощ за товаКакво оповестиха на брифинг здравните властиХоливудският артист посети Николас МадуроИма жертвиПремиерът Нарендра Моди съобщи, че ковид-19 е победенПаралелната проява е с присъединяване на деятели от летните протестиОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР