Азия Ардженто, италианската актриса и режисьорка, превърнала се в лидер

...
Азия Ардженто, италианската актриса и режисьорка, превърнала се в лидер
Коментари Харесай

Азия Ардженто обвини американския режисьор Роб Коен в сексуално посегателство

Азия Ардженто, италианската актриса и режисьорка, трансформирала се в водач на придвижването Аз също, упрекна в полови похищения Роб Коен, американския режисьор на кино лентата "Бързи и гневни ". Обвиненията бяха отправени в изявление за в. "Кориере каузи сера ", съобщи Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Ардженто бе една от първите, които заприказва за половите похищения в света на киното и способства за началото на придвижването Аз също. През 2017 година тя съобщи, че е била изнасилена от американския продуцент Харви Уанстийн през 1997, когато е била на 21 години.

В изявлението за италианското издание в този момент тя твърди, че Коен я насилил през 2002 година Тя разгласи, че той я е дрогирал с опиат, който нормално употребяват изнасилвачите. Ардженто се събудила гола в леглото му на идната заран. Посегателството било осъществено, когато тя снимала филм "Трите хикса " на Коен, в който й партнирали Вин Дизел и Самюел Джаксън.

Говорител на Роб Коен отхвърли изказванията. Той сподели, че по времето, когато са работили, двамата са построили чудесно работна връзка, Коен възприемал Ардженто даже като другарка и настоящето й обвиняване било объркващо поради това, което се говорело за самата нея в последните години.

Самата Ардженто бе упрекната в полово посягане през 2018 година над американския артист Джими Бенет по времето, когато той бил на 17 години. Първо Ардженто отхвърли изказванията, а след това промени мнението си, само че показа друга версия на случилото се. Ардженто сподели, че Бенет й изискал финансова помощ и нейният сътрудник по това време, кулинарният виртуоз Антъни Бурден й дал 380 000 $, с които да откликне на настояването на Бенет.

Обвиненията на Ардженто против Коен се съдържат и в книга, която ще има премиера на 26 януари и е озаглавена "Анатомия на едно диво сърце ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР