Азия Ардженто, италианска актриса и режисьор, която е в челните

...
Азия Ардженто, италианска актриса и режисьор, която е в челните
Коментари Харесай

Жертва на Харви Уайнстийн спала с 17-годишен, платила му $ 380 000

Азия Ардженто, италианска актриса и режисьор, която е в челните редици на акцията #MeToo, обвиняваща продуцента Харви Уайнщайн в полово принуждение, сама е нападнала малолетния артист Джими Бенет и го е предиздвикала да си мълчи за случилото се.

Актьорът получил 380 000 $, с цел да си мълчи, като част от договорката сред двамата били правата върху фотосите на двамата от леглото.

Бенет твърдял, че Ардженто направила над него полова експанзия в хотелска стая в Калифорния през 2013 година, написа нюйоркското издание, което се базира на документи, които е получило от неидентифициран източник. В тях юристите на Бенет разказват срещата му с Ардженто в хотелската стая като "сексуална експанзия ", която е травматизирала младия мъж и е заплашила психическото му здраве. По това време Бенет бил на 17 години и 2 месеца, а Ардженто - на 37 години.

В щата Калифорния би трябвало да си навършил 18 години, с цел да се счита, че си дал единодушие за полова връзка. Бенет имал желание да съди Ардженто за погашение на обезщетение от 3,5 милиона $. Накрая се стигнало до съглашение за изплащането на 380 000 $. Засега Азия Ардженто и юристите ѝ не са коментирали информацията.

Снимка: Ройтерс
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР