Азис призна превъзходството на колегите си в шоуто Като две

...
Азис призна превъзходството на колегите си в шоуто Като две
Коментари Харесай

Азис призна превъзходството на колегите в „Капките”

Азис призна превъзходството на сътрудниците си в шоуто „ Като две капки вода ”. Кралят на попфолка направи признанието откакто стана победил с имитира Оги Цолов – вокалистът на група „ Фактор ”, и показа песента „ Приятели ”. Азис завоюва най-вече точки след гласуването на жури, аудитория и ментори, след което разяснява триумфа си, само че призна и този на сътрудниците си.

„ Не си имах вяра и към момента не си имам вяра, тъй като аз в действителност считам, че моите сътрудници са по-добри от мен. Не знам какво стана довечера, само че когато видях Оги Цолов – оригинала на моя облик, по този начин се стегнах, по този начин се уплаших – бях като дете, което няма самообладание да си изпее фразите, с цел да си седне. Аз не съм добър подражател. Аз съм евентуално добър в моя си коловоз, в моите си релси – имах вяра, че е по този начин до довечера. Оказа се, че в случай че ми се падне ария, която одобрявам, ще го направя, тъй като това е един неповторим формат, който те провокира да смажеш себе си, да смачкаш всичко, което си имал до момента и да покажеш нещо ново, да направиш облици на хора, които може даже да не харесваш ”, показа Азис и добави, че в този сезон се оказва, че последните могат да станат първи.

Кралят на попфолка разяснява и реакцията на Фънки, който е в журито, откакто Рафи показа неговия облик с песента „ Сен Тропе ”. Азис показа, че му е станало болно за Рафи и се обидил за облика, който е градил толкоз години и има милиони гледания. „ И ти в един миг да станеш и да си тръгнеш... Толкова непрофесионално, толкоз обидно. Хилда, която толкоз доста я одобрявам, не е гледала „ Сен Тропе ”. Най-известната ария в България, която има 105 милиона гледания, тя не е попадала на нея, т.е., тя не е готова. Светът не е единствено джаз, не е единствено рок. Ехо! Има ни и нас ”, „ жегна ” я Азис.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР