Азис предизвиква фурор и много коментари с всяка своя публикация

...
Азис предизвиква фурор и много коментари с всяка своя публикация
Коментари Харесай

Майката на Азис отказала да се снима за 6-цифрен хонорар СНИМКИ

Азис провокира възторг и доста мнения с всяка своя обява в обществените мрежи Инстаграм и Facebook.

От известно време артистът има профил и в Туитър - там обаче разгласява една концепция по-провокативни снимки.

Днес Васил Боянов, както е същинското име на музиканта, още веднъж съумя да провокира сензация в мрежата, като показа фотоси с майка си и призна, че тя е отказала 6-цифрен хонорар, с цел да се фотография за корица на едно от най-известните мъжки списания в света.

" Когато майка ти наподобява по този метод, не е учудващо, че е отказала шестцифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света ", това написа фолк звездата към фрагментите с Гергина Василева.

Азис не прецизира за кое списание става дума, само че добавя, че поканата не е пристигнала от България.

" Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цялостен живот е работила като плебей, с цел да ме отгледа и направи това, което съм сега ", показа още той с многочислените си почитатели и добави: " Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: – Васко, майко, ял ли си? ".

С мнения под обявата пък се включиха част от сътрудниците на Азис. Фолк артистът Галин написа, че Гергина е доста красива. Подобен е и коментарът на Глория, който гласи следното: " Красота! Да ти е жива и здрава! ". Моделката Маги Сидерова означи, че майката на Васко става все по-красива. " Имам достойнството да в познавам персонално от много години ", добави Маги.

Вижте фотосите:
   Вижте тази обява в Instagram.   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР