Азис направи ново включване, по повод негодуванието на негови последователи,

...
Азис направи ново включване, по повод негодуванието на негови последователи,
Коментари Харесай

Азис: Нямам проблем да ме сравняват с тези животни

Азис направи ново включване, във връзка негодуванието на негови почитатели, по отношение на външния му тип. В последните месеци, кралят на фолка залага на натурален и естествен тип и без терзание декларира, че обича себе си подобен, какъвто е.

Преди броени часове артистът показа колаж в обществените мрежи, който има за цел да го оприличи с облика на маймуна и написа: "Никога не съм имал претенцията да съм хубавец! Нямам проблем с приликата си с тези красиви и умни животни! Имам проблем с хората, които седят зад компютрите и мислят, че наподобяват по-добре. Продължавайте да вършиме колажи. Вие нали сте убавци? "

View this post on Instagram
A post shared by Azis Online (@azis_online_new) on Jan 21, 2020 at 8:44am PST

Особена тематика за полемика станаха космите по гърдите му, които по една или друга причина не се харесаха на неговите почитатели. Някои от тях даже помислиха, че това в действителност е фотошоп или... татуировка. В едно от последните оповестени от него видеа в персоналния му Инстаграм Азис разкрива, че в действителност той самият е поискал да наподобява по този метод и даже е провокирал растежа на косми. За задачата е прибегнал до мъчителни процедури, направени му от експерт, написа „ Трафик нюз”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР