Азис, или Васил Троянов Боянов, разказа за своите копнежи и

...
Азис, или Васил Троянов Боянов, разказа за своите копнежи и
Коментари Харесай

Азис си пожела Грами и да е дружка с Мадона

Азис, или Васил Троянов Боянов, описа за своите копнежи и стремежи в ефира на бТВ. Неговата равносметка и обещанията му за Нова година към този момент не са му значими, защото се е наситил на всичко в този живот.

„ Не си давам обещания, тъй като ориста може да те завърти внезапно. Миналата година направих своето, тъй като имаме с Галена 15 милиона гледания единствено за един месец “, призна артистът.

Той бие безспорни върхове със своя шлагер „ Хабиби “ в целия свят. Песента има 1 милиард гледания, а различен негов шлагер има 100 милиона гледания за няколко месеца.

„ Аз съм извършил проекта си за целия живот “, показа Азис.

За Галена описа, че имат обич, която датира от 20 години, само че до момента в никакъв случай не са правили дует дружно. Владо Пенев и Силвия Лулчева звучат при започване на песента им неслучайно.

„ Те са богове и са най-разпознаваемите гласове в страната още от „ Робинята Изаура “ и „ Птиците умират сами “, безапелационен е Азис.

„ За Коледа желаех по-фини и по-лъскави играчки. Новите години ги свързвам с миризма на манджи и най-много зеле. Както и с това по какъв начин сурвакахме баба и дядо, а те ни даваха доста пари “, напомни си Краля на попфолка.

„ Мечтал съм да бъда артист от дете и на 7 се записах в читалище „ Аура “ в курс по актьорско майсторство. Имахме зрелище и играх Дядо Мраз, припомням си по какъв начин треперех, макар че имах две реплики и ми бяха залепили брада от памук “, показа артистът.

Разбира, че има неповторим глас за първи път, когато разплаква майка си и роднините му.

„ Майка ме изправяше пред цялата рода и аз пеех като индийка, а те плачеха. Започнаха да идват и съседите ни, тогава включих и национални песни в репертоара. Знаех по какъв начин ще приключи това – с изстрели във въздуха и всеобщо забавление “, напомни си Азис.

В последното му видео с Папи Ханс играе своя натюрел като индиец и споделя на всички да не си мислят, че Сара Драгулева му е щерка в действителния живот, тъй като неговата щерка е доста по-малка, а в обществените мрежи излязла тази подправена вест.

Азис показа и за почестите, които му оказват в северната ни съседка.

„ В Румъния ме вкараха в един замък, който е някогашна резиденция на Николае Чаушеску. Там ме посрещна една дребна женица като във филм на ужасите. Но когато отидох до леглото му и започнах да докосвам възглавницата му от пух, се просълзих “, описа Азис.

Той призна, че няма проблем да зареже всичко и да стартира да се занимава с нещо друго.

„ Искам да зарежа всичко, не ме е боязън да стартира като фейсконтрол, барман или готвач. Аз съм като пластелин, видях какво е славата и към този момент не се веселя толкоз на това, сякаш съм подготвен да стартира изначало. Нищо не ми носи наслада, през всичко минах, може би единствено концертите ми останаха, само че пък тези места са толкоз шумни, че аз не мога да си чуя мислите. Много ми пристигна славата, доста ми се изсипа на главата. Аз през 2-3 години върша шлагер и те са от 20 години най-слушаните по нощните заведения “, показа артистът.

„ Откакто е пандемията, мога да се движа свободно с тези маски, да вдишвам и да се разхождам на воля “, сподели Азис.

За българина показа, че вижда какъв брой е изменен той последните години.

„ Има голяма смяна в българите, към този момент са толерантни, споделят „ благодаря “ и „ добър ден “. Винаги ще има „ селяни “, не като засегнатост, а нрав, само че хората тук се научиха, то и във Флорида има такива “, засмя се Азис.

Мечтата му е да се развива на международно равнище и да напусне рамките на дребна България.

„ Искам да създавам в Америка, поисквам си „ Грами “ и да бъда другар с Мадона “, показа той.

Азис призна, че в 22:00 часа обича да е в леглото си, в случай че не е на работа, и всеки следобяд си поспива.

„ Моята орис е наказване и тестване, да се родиш с този гений в такава дребна страна е Божия присъда “, сподели Азис за край.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР