Аз ви призовавам да бъдем достатъчно сериозни, защото въпросът с

...
Аз ви призовавам да бъдем достатъчно сериозни, защото въпросът с
Коментари Харесай

Цитат на деня: "Възраждане" се държи като "Атака" от "АлиЕкспрес"

Аз ви приканвам да бъдем задоволително съществени, тъй като въпросът с националната сигурност стои преди всичко и предвид на това да се опитваме да търсим рационалните решения, а не политически дивиденти, говорейки, неистини, нелепости, страхове, за които няма учредения. Държите се като някаква " Атака " от " АлиЕкспрес "

Това сподели депутатът от Кристиан Вигенин на парламентарната група на. Поводът е предложение от проруската националистическа групировка (което Народното събрание отхвърли) за преустановяване на съдействието сред България и Съединени американски щати в региона на защитата. Сред възраженията на " Възраждане " са, че за базите си в България Съединени американски щати не заплаща наем. " Толкова нелепости се чуха в този спор, че не мога да си показва, че по такава сериозна тематика може да се приказва по този метод. За страдание, както доста постоянно вършиме, значимите тематики по този начин ги поставяте и защитавате, че най-после ги обезсмисляте ", заключи Вигенин.
" Един главните причини беше, че не ни заплащат. Тоест, в случай че ни заплащат, нямате срещу базите, нали по този начин? ", сподели Вигенин на " Възраждане ". Определи като несериозно внушението на " Възраждане " и че, щом Съединените щати имат бази в България, и България би трябвало да има в Съединени американски щати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР