Аз създадох този хаос и аз ще подредя нещата. Тази

...
Аз създадох този хаос и аз ще подредя нещата. Тази
Коментари Харесай

Нинова остава лидер на БСП

Аз сътворих този безпорядък и аз ще подредя нещата. Тази поръчка даде Корнелия Нинова по време на Конгреса на столетницата.

Лидерът в оставка излезе на трибуната в зала 1 на НДК. Изслушайте ме,моля, стартира тя. Преди три години ме избрахте за ръководител с ясна стратегия, напомни Корнелия Нинова. Правителството на Бойко Борисов е нездравословно за България и я води към злополука , акцентира тя. Партията отказала сделки за власт и пари.

Нинова счита, че е дала самочувствие на алените. По думите ѝ левицата спечелила президентския избор, нараснала депутатите и евродепутатите си. Всичко това Българска социалистическа партия постигнала при напън от страна на властта.

Ние сме на прага на рецесия с незнаен край , предизвести Корнелия Нинова. Поводът за нея съм аз , призна тя. Веднага след евровота Георги Гергов и други настояли за оставката й. Нинова акцентира, че нямало превзетост и страст в оставката й. Моралът не й разрешил да се крие зад групова безнаказаност, както се случвало преди.

Тя запита къде е сбъркала и отговори,че грешката й е в преценката за следствията от оставката.
 Българска социалистическа партия в спор Обновена
Българска социалистическа партия в спор " за " и " срещу " оставката на Нинова

Нинова като локомотив дръпнала столетницата

Нинова посочи, че в битката за бащина тайфа партията ще остане без тайфа. Тя желае лидерска борба пред членовете на левицата. С настояването си за директен избор Нинова отворила кутията на Пандора. За тези седмици задкулисието и бизнес ползите нахлули в партията.

Не чаках, че ще отприщя подобен яз, показа водачът на левите в оставка. Усилил се натискът да се спре модернизацията на партията. Корнелия Нинова опроверга изказванията, че са изчезнали парите от касата. По думите ѝ разнообразни стопански лобита се опитвали извън да се бъркат в партийните каузи.

Затворете си портфейлите , прикани я. Българска социалистическа партия не се продава, Българска социалистическа партия не е стока, Българска социалистическа партия е идея, посочи водачът. Тези предприемачи можели да купят няколко търговци, само че зад партията стоели доста. Нинова даде обещание да бъдат изгонени търговците от храма, само че няма да разреши завладяването й.
 Красимир Янков има поддръжка на леви структури да оглави Българска социалистическа партия
Красимир Янков има поддръжка на леви структури да оглави Българска социалистическа партия

Според него партията има потребност от нов жанр и способ на работа

Аз имам доста тресчици за дялане, стилът ми е силов, липсва ми еластичност , призна тя. Никога обаче не съм пренебрегвала груповото начало в партията.

Корнелия Нинова изясни по какъв начин е защитила позицията си против джендър идеологията. Тя акцентира, че в този момент пред партията идва предизвикването на локалния избор. Според нея рецесия на водачеството преди изборите няма да донесе триумф по места. Може да докара до блокаж на партията.

Имаме капацитет, не може да го рискуваме , съобщи още Корнелия Нинова. Битката на лобитата стартира, недоволна е тя.

Лидерът в оставка се обърна към тези, които са се срещали по кафета, заведения за хранене и офиси " Още не съм умряла и наследството не е намерено. Чакайте, не бързайте ". Ще имате опция, само че не в този момент и не на този Конгрес, акцентира тя и не си даде оставката. Залата избухна в аплаузи.
 Георги Първанов: Българска социалистическа партия няма късмет с политиката на изолираност
Георги Първанов: Българска социалистическа партия няма късмет с политиката на изолираност

По думите му с цел да ти повярват хората, би трябвало да имаш хрумвания за ръководство

Пред избора на персоналното его или бъдещето на алените, тя избира второто. Не отваряйте кутията на Пандора преди локалните избори, настоя Нинова. Аз съм тук, върнах се , посочи тя и настоя за директен избор след вота. Скъпи социалисти, отърсете се от напрежението, обърна се към актива. Настоя още за дейна работа за локалния избор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР