Аз също любими, аз също“, написа тя във Фесйбук. От

...
Аз също любими, аз също“, написа тя във Фесйбук. От
Коментари Харесай

Само Месец След Брака: Ето Какво Се Случва В Живота На Антония Петрова И Съпругът Й

Аз също обичани, аз също “, написа тя във Фесйбук. От написаното излиза наяве, че това е посланието на Ивайло към подаръка й. Г-жа Батинкова разгласява и няколко фотоси от персоналния им празник. С букет красиви червени рози се е отчел Ивайло, а Антония от своя страна е приготвила топла вана и бутилка шампанско.

Припомняме, че двамата влюбени се врекоха един на различен преди месец в Гърция. На сватбата участваха единствено най-близките на фамилията.

Антония показа и по какъв начин се заражда тяхната обич – с помощта на неточност в ресторанта. „ Случайно се запознахме в едно заведение, където поради неточност се наложи да седнем на едно сепаре “, изясни тя доскоро повече от месец. „ Цяла вечер си говорихме и аз даже си направих подбив с мои приятелки, че това е мъжът, за който ще се оженя. Оказа се, че той е споделил същото на неговите другари “, добави още миската.

Сега, единствено месец по-късно, приказката на фамилията продължава и двамата са по-щастливи от всеки път. А Антония най-сетне е повярвала в любовта от пръв взор откакто е срещнала Ивайло. „ Аз съм на 34 години, само че в действителност повярвах, че съществува обич от пръв взор. Той е необикновен “, разкри госпожа Батинкова още преди сватбата.

Антония и Ивайло възнамеряват да изживеят идващите най-малко 40 години дружно и да си изкарат ужасно. Двамата нямат самообладание да откриват света дружно през идващите години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР