Аз съм зрител в тази ситуация, като свидетел на една

...
Аз съм зрител в тази ситуация, като свидетел на една
Коментари Харесай

Бивш прокурор: Случаят с Иванчева взе да се случва, като едно забавно шоу

" Аз съм фен в тази обстановка, като очевидец на една преживелица, която взе да се случва като едно занимателно шоу. Като че ли и двете страни минаха положителния звук и би трябвало да се успокоят и да дадат воля на изявите си в правосъдна зала. " Това съобщи някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов в изявление за bTV.
" Не мога да предсказвам дали и какво е скалъпено. Зная за него, доколкото знаят всички жители. Смятам, че беше излишно дълго и не трябваше да се правят тези дейности на улицата. По асфалта да броиш пари е пресилено и да държиш две дами 4 часа на улицата е прекомерно показно ", добави още Кокинов.
По думите му е имало опция Иванчева и Петрова да бъдат закарани на друго място: " Ами в случай че беше един куфар с 10 милиона, значи ли това, те 24 часа би трябвало да стоят на улицата и да броят банкнота по банкнота? Истината е някъде по средата и би трябвало да бъде казана от съдията. Дълбоко се колебая в обвиняванията, че прокуратурата е подхвърлила пари, никоя прокуратура не разполага с сходна сума . Това шоу би трябвало да престане и страните би трябвало да се срещнат в правосъдна зала. Може би би трябвало да им дадат два месеца. "
Бившият градски прокурор посочи и, че маркиращото вещество може да бъде излъчено посредством здрависване и допиране.
Относно арестите в ДАИ-Благоевград Кокинов сподели: " Едни и същи лица вземат дребни рушвети и в случай че прокуратурата прояви положително предпочитание се заема. Въпросът е, че не вземат ограничения, с цел да се предотвратят такива неща. Половината ще бъдат пуснати, другата половина ще бъдат принудени да сключат съглашение. "
Припомняме, че Кокинов е някогашен градски прокурор на София, като той напусна поста със скандал - беше уволнен дисциплинарно и не можеше да практикува като правист 2 години, откакто стана ясно, че рапортува на Бойко Борисов всичко по процесуални дейности на прокуратурата – информация, която не би трябвало да бъде споделяна с никой. Кокинов правеше това в Банкя, като изтече запис на една от срещите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР