Аз съм последният човек, преживял форнтален сблъсък с Фандъкова и

...
Аз съм последният човек, преживял форнтален сблъсък с Фандъкова и
Коментари Харесай

Манолова: Изборите за Борисов са на живот и смърт, не може да спечели честно

Аз съм последният човек, претърпял форнтален конфликт с Фандъкова и Борисов. Бях на балотаж против него и се убедих по какъв начин ГЕРБ вършат избори. Вие чухте ли Цветан Цветанов, някогашният втори в ГЕРБ, по време на консултациите, който желае ротация на шефовете в Министерство на вътрешните работи? Това им е " ноу-хау " на ГЕРБ. Опъва се чадър над купувачите на гласове.

Това съобщи в ефира на Българската национална телевизия Мая Манолова от " Изправи се.БГ ".

Тя изрично уточни, че сега от ЦИК извършват мокра поръчка в интерес на Борисов, тъй като изборите за него са " на живот и гибел " и не може да ги завоюва по почтен метод.

" Затова придворните му към този момент изясняват, че в случай че не завоюва, ще има безпорядък през лятото. Гражданите би трябвало да дадем отпор ", разяснява Манолова.

Тя уточни редица неизяснени въпроси по организацията на изборния развой - по отношение на превоза на машините, медотиката за узаконяването им. Не е ясно и по какъв начин тъкмо ще гласоподават българите зад граница. Затова изрази вяра, че седмицата отстрочка, дадена от президента Радев (след като насрочи изборите за 4 април, вместо в началото оповестеното желание те да се проведат на 28 март, бел.ред), ще бъде употребена институциите да покажат политическа воля за образуване на почтени избори.

" Гласуването по пощата е единственият метод над 2 милиона българи да гласоподават. Борисов се опасява. Той желае парите им, само че не желае гласовете им ", отсече Манолова и прикани хората, които желаят почтени избори, да се включат като наблюдаващи в някоя от платформите на извънпарламентарните партии.

Относно очернящата акция по отношение на себе си, Манолова уточни:

" Борисов, не си ме избавил от нищо. Нямаш никакво отношение към лекуването ми от рак. Благодаря на българските лекари. Този персонален кафяв канал на Борисов би трябвало да се сложи на място. Вече заведох каузи, тъй като гадостите нямат граница ".

Тя изрично разгласи - обединения с партиите в настоящето Народно заседание няма да бъдат правени, заото по думите ѝ това значи " коалиция на статуквото ". Манолова прикани всяка партия да съобщи желанията си, " с цел да няма по-късно излъгани ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР