Аз подлагам на тежки съмнения артистичните качества на бившия премиер,

...
Аз подлагам на тежки съмнения артистичните качества на бившия премиер,
Коментари Харесай

Чорбанов за ваксинирането на Борисов: Шоуто не беше направено много добре

 Аз подлагам на тежки подозрения артистичните качества на някогашния министър председател, моя позиция. Шоуто не беше доста добре направено и още по-малко безсмислено, не считам, че това по някакъв метод ще промени имиджа и настроенията на хората. Това сподели във връзка имунизирането на проф. Андрей Чорбанов. 

" Фактът беше, че ръководството, по този начин нареченото ръководство на рецесия, беше извънредно необичайно през миналия интервал, в който той беше на власт. Затваряха се паркове, градинки, спираха се хората да вървят на Витоша, КПП-та се слагаха на автомагистралите.

Това беше на границата на безумието, в действителност беше подбудено най-много от обстоятелството, че нямаше подобаващи съветници и експерти ", сподели още той. 

" Смея да кажа, че без да съм никога по този начин огромен покровител на настоящето ръководство в лицето на здравните управляващи, дръзвам да кажа, че служебният кабинет в лицето на министър Кацаров е взел препоръките на много положителни експерти в региона на епидемиологията и вирусологията, бих споделил най-хубавите в тъкмо тези две области.

Така че от тази позиция, по-скоро той се опита да направи най-хубавото. Друг е въпросът, от наша позиция, че това, което се предлага като проект, не е най-хубавото ", завърши Чорбанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР