Аз не съм органът, който назначава хора в община Хасково.

...
Аз не съм органът, който назначава хора в община Хасково.
Коментари Харесай

Делян Добрев с първи коментар след като осъди Елена Йончева

Аз не съм органът, който назначава хора в община Хасково. Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в твърдеше, че защото моя братовчедка работи в общината, моето семейство източва средства. След като мои близки напуснаха общината, тъй като не бяха съгласни с политиката на Добри Беливанов, тогава Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в се сети за тях. Това разяснява някогашният народен представител от ГЕРБ Делян Добрев. Той и актуалната евродепутка се съдиха няколко години.

Йончева е наказана за нaнeceни нeимyщecтвeни вpeди, изpaзявaщи ce в ypoнвaнe нa дoбpoтo имe нa Дoбpeв в oбщecтвoтo и злeпocтaвянe вcлeдcтвиe нa пopeдицa oт изĸaзвaния в мeдиитe и в Hapoднoтo cъбpaниe. Тя ще тpябвa дa зaплaти нa Дeлян Дoбpeв 7000 лeвa – пo 1000 лева зa вceĸи oтдeлeн иcĸ, плюc paзнocĸитe пo дeлoтo в paзмep нa 589 лeвa.

Запитан какво ще направи с парите от делото, някогашният народен представител отговори, че нормално хората казвали в такива случаи, че ще дарят средствата. Добрев уточни, че без да обявява, той по принцип прави дарения. Сега желае да направи подарък на фамилията си, което е изтърпяло доста около случая с Йончева. Така Добрев сподели, че ще ги заведе на екскурзия.

Добрев напомни, че Йончева бе лидер на листата на Българска социалистическа партия в Хасково. Тогава пък ГЕРБ са били социалистите със сериозна разлика. По думите на Добрев точно това демонстрира какъв брой малко хората имат вяра на Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в.

"По никакъв метод на никое място не кадрувам. Почувствах се оправдан още след резултатите на локалните и европейските избори. Чувството е положително, когато получих правдивост след помията, която се изля по моето семейство ", разяснява пред бТВ Делян Добрев.

Бившият народен представител от ГЕРБ уточни, че се е отказал от дейната политика. Подчерта, че е бил съществено дискредитиран. Останал е обаче регионален координатор на ГЕРБ в Хасково.

"Причината да си подам оставката от Народното събрание беше офанзивата на Йончева ", уточни още Добрев.

Бившият народен представител разкри, че в този момент живее чартърен. 1200 лева той заплаща на компанията на майка си. Сега Делян Добрев се занимава със фамилния бизнес с пелети. Той не знае дали ще взе участие в парламентарните избори.

"Не желая моето безучастие да се разчете като тичане от отговорност ", добави той.

Според Добрев от област Хасково няма доста хора, които са отишли при Цветан Цветанов. По думите му всички се схващат и няма напрежение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР