Аз не разбирам нито русофилството, нито русофобството. Както не разбирам

...
Аз не разбирам нито русофилството, нито русофобството. Както не разбирам
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев: Не разбирам русофилството, русофобството, американофилството и американофобството

”Аз не разбирам нито русофилството, нито русофобството. Както не разбирам американофилството или пък американофобството. Трябва да мислим и работим за България. ”, приключи Йовчев. Това сподели някогашният вътрешен министър и някогашен началник на ДАНС Цветлин Йовчев.
" Информацията по абсурда с шпионаж в България не е задоволителна. Трябва да се знае, че обвиняването " служи на непозната страна " значи, че обвиненият е осъществявал разследваща активност на наша територия. Обществото е мощно разединено по този скандал и службите би трябвало да имат съществени доказателства за шпионска активност на Николай Малинов. ", добави Йовчев.

Той акцентира, че насъбраното напрежение се прояви в посока, че съперниците на дейностите на прокуратурата и държавното управление демонстрираха отрицателно отношение незабавно. Другата линия, която поддържа, също е разграничена в отношението към обстановката.

" Русия като бранител на православните полезности осъществя своята геополитика и на тази основа ".

" Не бива да се подценява и " меката мощ ". Това е, когато въз основата на благосклонност към дадена страна, се работи и образува и привърженичество към нейната политика. ", добави Йовчев.

Бившият първи в ДАНС сподели още, че русофилите не са нарушители априори, нито пък шерването на хрумвания. " Защото последното би означавало да проверим всички работещи в непознати компании, да вземем за пример ".

" Аз не разбирам нито русофилството, нито русофобството. Както не разбирам американофилството или пък американофобството. Трябва да мислим и работим за България. ", приключи Йовчев.

Припомняме, че точно на 9 септември някогашният основен редактор Юрий Борисов е задържан по обвиняване за шпионаж. Той бе изведен от вкъщи си с белезници. По-късно стана ясно, че Борисов единствено е разпитван като очевидец. Вечерта от прокуратурата оповестиха, че към момента няма обвинявания по следствието. На идващия ден ръководителят на Сдружение " Русофили " Николай Малинов бе упрекнат за активност в интерес на непозната страна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР