Аз наистина знам, че на всички много ни харесва, когато

...
Аз наистина знам, че на всички много ни харесва, когато
Коментари Харесай

Не купувайте омекотители повече – тровите се ежедневно! Направете си сами натурален и евтин!

Аз в действителност знам, че на всички доста ни харесва, когато нашите облекла ухаят прелестно. Въпреки това, шокиращо, само че омекотителите са цялостни с рискови химични субстанции и смеси, които работят ужасяващо на здравето ни и на здравето на вашето семейство! Специалистите споделят, че тези химикали са изключително рискови за подрастващи.

Най-вероятно сте чували познатата аксиома: „ В случай, че не можете да го поставите в устата си, не го поставяйте и  върху кожата си “!

Перящите препарати навлизат в организма през кожата и могат да провокират същинска щета върху здравето ви.

Омекотителите, не са нищо повече от една отрова, която е добре опакована и още по-добре ухаеща! Съставени са от нездравословни химикали, комбинирани с яка доза мирис.
 

Ето какво ви е належащо да си приготвите в къщи омекотител от естествени съставки, който няма да поврежда вашето здраве

Необходими артикули

150-200 мл гореща вода

800 мл ябълков оцет

20 капки етерично масло

Пластмасов или стъклен съд (5 л)

Приготвяне

Да стартираме с това, имате потребност от пластмасов съд (3-5 л), в който ще добавяте съставките, като би трябвало да остане и празно пространство.

Трябва да разбъркате всички съставки в съда – не забравяйте да разклащате преди всяко потребление.

Четири супени лъжици са задоволителни за една пералня. Този артикул е съвършен за пране на детски дрешки и облекла на хора с сензитивна кожа. 

 

lekuvai.bg



И още:

Омекотителите за облекла са артикули, които постоянно използваме в процеса на пране за да запазим мекотата на тъканите и да им придадем прелестен мирис. В наши дни можете да се снабдите с подобен артикул в съвсем всеки магазин. Цената му варира според от марката.  Знаете ли обаче, че множеството аромати и съставки в омекотителите, които купуваме от магазина, са нездравословни за здравето на индивида?  Да, ароматът им е в действителност прелестен, само че вложените в тях химикали съставляват сериозен риск за здравето, изключително за децата.

Според специалисти омекотителите, които се оферират по магазините, съдържат химикали, които предизвикват кожни реакции или проблеми с дихателната система, да вземем за пример ринит.  Най-лошото е, че съвсем всички съставки в тези артикули могат да влошат здравето, в случай че бъдат погълнати. Сериозен проблем поражда даже при договор на препаратите с кожата.

Подобно на доста други артикули за поддържане на чистотата вкъщи, които съдържат химикали, омекотителите могат да предизвикат проявата на нежелани странични резултати върху здравето, които няма да забележите незабавно. Тяхното отрицателно влияние може да бъде записано след дни или даже седмици приложимост.

Изследвания сочат, че в омекотителите се влагат флатати,  химикали, които придават оня привлекалетен мирис, който ни кара да ги купуваме. Те обаче предизвикат хормонални проблеми, когато се тестват върху животни.  Именно заради това използването на предлаганите в магазините омекотители за облекла освен вреди върху тялото, само че и се отразява отрицателно върху околната среда.

Това е повода да посветим днешната публикация на  екосъобразните и здравословни други възможности, когато става дума за артикули за омекотяване и ароматизиране на облекла.  Ще ви предложим на ниска цена и сполучлив метод, с който ще заместите нездравословните артикули. Той не предизвика отрицателни странични резултати и пази околната среда.

Как да приготвите естествен и на ниска цена омекотител вкъщи?  

Сега, когато знаете какъв брой нездравословни са омекотителите, предлагани в магазините, освен за вашето здраве, само че и по отношение на околната среда, за какво да не обмислите вид, в който да приготвяте сами омекотителя за облекла? Предлагаме евтина опция, която ще поддържа дрехите чисти и безвредни.

Този естествен артикул се подготвя единствено с натурални съставки, които е изцяло допустимо в този миг да участват в дома ви.  Той омекотява тъканите и отстранява неприятните миризми от тях.

Съставки:
10 гр. сода бикарбонат1 чаша гореща вода (200 мл.)4 чаши ябълков оцет (800 мл.)20 капки етерично маслоПластмасов съд, който може да побере най-малко 2,8 л. течност
Начин на подготвяне:
Важно е да разполагате с огромен пластмасов съд, защото точно в него ще приготвите сместа.  Щом се снабдите с подобен съд, сложете в него гореща вода, сода бикарбонат и ябълков оцет. Готови ли сте? Нормално е да забележите лека химична реакция, която се дължи на съставките. Става дума за балончета.Щом сместа се поуспокои, можете да я съхранявате в една от нормалните бутилки, в които се продават омекотителите. Добавете етерично масло по ваша преценка. Така ще разполагате с естествен омекотител с любим аромат.Когато решите да го употребявате, налейте малко от него в пералнята, тъкмо както постъпвате, когато употребявате нормален омекотите.
Един съвет : Преди да пристъпите към използването на този омекотител, раздрусайте съда, защото сместа може да се е утаила. Използвайте 4 супени лъжици от него при всяко пране.
 prane
 
Ще установите, че този артикул прави облеклата меки, чисти и безвредни (те не съдържат следи от химикали). Употребата му се предлага при пране на облекла с мрачен цвят.Ако страдате от алергии или проблеми с дихателната система, несъмнено ще предпочетете тази опция, защото при нея не се следят нежелани странични резултати.В допълнение би трябвало да кажем, че този омекотител освен прави облеклата по-ароматни и приятни на досег, само че и  спомага за измиването на пералнята от вътрешната страна, като отстранява съществуването на нечистотия и дребни частици, които се натрупват в нея. Ако желаете да извлечете изгода от натуралния омекотител, не се колебайте да извършите рецептата още през днешния ден. Независимо дали през днешния ден ще пускате пералня.  Определено ще ви харесат деликатният мирис и мекотата на облеклата.
 

zdraveikrasota.bg

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР