Аз малко преди Опашката“ бях взел категорично решение, че повече

...
Аз малко преди Опашката“ бях взел категорично решение, че повече
Коментари Харесай

Владо Карамазов се отказва от актьорската професия?

Аз малко преди " Опашката “ бях взел изрично решение, че повече не желая да се занимавам с тая специалност. И не поради самата специалност, а поради нещата, които се случват вътре. Това съобщи артистът Владимир Карамазов в отровено изявление за радио " Фокус “, разбра Plovdiv24.bg .

" 20 години аз прекомерно доста изтърпях. Понеже това е една специалност, в която ние работим дружно прекомерно доста огромен кръг хора, които работят дружно, всеки със своя си темперамент, всеки със своите си проблеми, всеки със своите си лудости. И в един даден миг това към този момент доста стартира да ме натоварва в действителност и се отделих. ", продължава още артистът.

По думите му " Опашката “ е представлението, което е тъкмо преди да затръшне вратата.

" Все едно Явор Гърдев – някак си в главата по този начин ми остана, като че все едно таман да хлопна вратата, и той постави крайник и сподели " Ела “. И доста се веселя, че по този начин стана, тъй като в живота на човек нищо не е инцидентно. Радвам се, че стана по този начин, тъй като пък " Опашката “ ми даде, тъкмо ми назова с какво аз би трябвало да се занимавам в тази специалност – единствено с подобен вид планове, които са самостоятелни, които са надалеч от познатото, с нови хора, с готини режисьори. Ако би трябвало на 10 години един път – на 10 години един път " заключи Владо Карамазов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР