Аз като министър нямаше как да не се възползвам от

...
Аз като министър нямаше как да не се възползвам от
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Нямаше как да не поканя Мъск, ще може да си позволи дори и Велинград

" Аз като министър нямаше по какъв начин да не се възползвам от тази опция и да не поканя Мъск. Всички медии приказват положително за България и за Белоградчишките скали. Поканили сме и основателите на играта, с която господин Мъск оприличи скалите. През България непрекъснато минават хора, които я харесват ", това съобщи служебният министър на туризма Илин Димитров по мотив поканата, която насочи на милиардера Илон Мъск.
Прочетете още
" Очакваме един добър сезон. Между 5-10% по-добър от миналогодишния, а той беше рекорден. Успяхме да задържим едно доста положително съответствие сред цена и качество. Зимните ни курорти стоят доста добре на фона на летните, защото войната се отрази неприятно на тях ", сподели министърът пред Българска национална телевизия по отношение на идния зимен сезон

" Очакваме посетители от Гърция, Сърбия, Турция. Министерството участва на безусловно всички тържища, стоим доста добре на пазара. Единственото нещо, което може да попречи на нашия зимен сезон, е да няма сняг ", съобщи Димитров. 

Министър шеговито подметна, че Илон Мъск ще може да си разреши даже да отиде във Велинград. 

" В момента украинските бежанци са настанени по хотели и държавни бази. Към момента нови бежанци могат да бъдат настанявани в хотелите, само че без да се заплаща за тях. Ще администрираме програмата, до момента в който съм министър или до момента в който има средства за нея ", по този начин служебният министър разяснява проблема с украинските бежанци.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР