Аз като министър нямаше как да не се възползвам от ...

Аз като министър нямаше как да не се възползвам от

Министърът на туризма: Нямаше как да не поканя Мъск, ще може да си позволи дори и Велинград

" Аз като министър нямаше по какъв начин да не се възползвам от тази опция и да не поканя Мъск. Всички медии приказват положително за България и за Белоградчишките скали. Поканили сме и основателите на играта, с която господин Мъск оприличи скалите. През България непрекъснато минават хора, които я харесват ", това съобщи служебният министър на туризма Илин Димитров по мотив поканата, която насочи на милиардера Илон Мъск.
Прочетете още
" Очакваме един добър сезон. Между 5-10% по-добър от миналогодишния, а той беше рекорден. Успяхме да задържим едно доста положително съответствие сред цена и качество. Зимните ни курорти стоят доста добре на фона на летните, така като войната се отрази неприятно на тях ", сподели министърът пред Българска национална телевизия по отношение на идния зимен сезон

" Очакваме посетители от Гърция, Сърбия, Турция. Министерството участва на безусловно всички тържища, стоим доста добре на пазара. Единственото нещо, което може да попречи на нашия зимен сезон, е да няма сняг ", съобщи Димитров. 

Министър шеговито подметна, че Илон Мъск ще може да си разреши даже да отиде във Велинград. 

" В момента украинските бежанци са настанени по хотели и държавни бази. Към момента нови бежанци могат да бъдат настанявани в хотелите, само че без да се заплаща за тях. Ще администрираме програмата, до момента в който съм министър или до момента в който има средства за нея ", по този начин служебният министър разяснява проблема с украинските бежанци.

Източник: trafficnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg