Аз искам да свърша работа, ако мога - лайтмотивът на

...
Аз искам да свърша работа, ако мога - лайтмотивът на
Коментари Харесай

Гарант да не се върши работа - Слави Трифонов

Аз желая да свърша работа, в случай че мога - лайтмотивът на пред Българска национална телевизия. Не е значимо какво обещаваш, а какво вършиш. Истинска гледка!

Да, какво вършиш е най-важната работа. Защото тъкмо това демонстрира какъв си.

Да забележим в този момент какво свърши Слави Трифонов. В рамките на два парламентарни избора стана първи. С двама депутати повече, само че пръв - което носи тежест и отговорност. Когато си пръв, ти си най-отговорен да намериш метод. Слави Трифонов не го откри - България влезе в КОВИД рецесия, влиза в проблеми с мигрантите и в задълбочаваща се социално-икономическа рецесия без постоянно държавно управление. И политическата мъдрост беше да се откри метод в този момент, незабавно - преди тези рецесии да са се разгърнали непоправимо. Това свърши като работа Слави Трифонов.

Но няма по какъв начин да му се сърдим - Бойко Василев въпреки всичко не го попита по какъв начин счита, че прави работа, с човек като Петър Илиев или като Пламен Николов? Първият в никакъв случай няма да си признае преписа ли сред 40 и 80 страници в книгата си?! Вторият вървеше напред с докторската си дисертация, а чак от Австрия даже поправиха нещата, като във вица с компютрите и компотите сред България и Япония. Дори и това не е изненадващо - тъй като Слави Трифонов избуя в политиката си с референдума си за мажоритарна система, само че не съумя с хората си да начертае карта на тази система, която да дава отговор на тази на България -! Така ли се прави работа?!

Чудесно е също, че Слави Трифонов слуша специалистите. Дали послуша проф. Андрей Чорбанов, откакто сподели, че се е ваксинирал против КОВИД? Защото няколко часа преди изявлението на Слави пред Българска национална телевизия,: " Прекаралите болестта имат дълготраен имунитет и нито се заразяват, нито предават болестта ". Защо тогава прекаралият КОВИД Слави Трифонов се имунизира по-късно против КОВИД? Не повярва ли, не се ли довери на специалиста, който е лице на здравната политика на личната му партия? Как стана по този начин?!?!?!

И един финален, експертен въпрос. Слави Трифонов не харесва ултиматуми, само че има вяра на специалистите. Кирил Петков специалист ли е? Тогава за какво не е харесал неговото " или-или ", като специалист?

Автор: Ивайло Ачев

Още от АКТУАЛНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР