Аз бях тази, която скъса с Кубрат!. С тези думи

...
Аз бях тази, която скъса с Кубрат!. С тези думи
Коментари Харесай

Андреа: Аз бях тази, която скъса с Кубрат!

" Аз бях тази, която скъса с Кубрат! ". С тези думи фолкзвездата Андреа за първи път призна пред почитателите си в отворен чат в Инстаграм, че тя е тази, която първа е зарязала Кобрата, разбра HotArena .

Приказката сред певицата и боксьора приключи безславно , откакто самата Андреа показа, че се любува на независимия живот. Така, след 12-годишен романс, двамата не са дружно, макар, че минаха през какво ли не в взаимния си път. Андреа и Кобрата се срещат през 2007 година в заведение като Кобрата признава, че любовта им е била от пръв взор.

" Случайно се запознахме в едно заведение. Харесахме се. Това беше обич от пръв взор. Всичко е божа работа. Спомням си, че Андреа пристигна на моята маса и леко ме удари на подбив. Аз, от своя страна я хванах и я стиснах ", показа тогава Кобрата, който по това време към този момент прохождаше на професионалната боскова сцена.

Пулев постоянно е бранел персоналния си живот и рядко говореше за връзката си с фолкпевицата , само че тя неразделно беше до него в зората на профикариерата му. Въпреки, че не просъстваше на мачовете му в Германия, Андреа постоянно го посрещашена на летището след успехите му. За двамата се говореше малко първоначално, само че още веднъж нашумяха около мача на Кобрата против Владимир Кличко.

Тогава даже се появиха клюки, че в случай че завоюва против украинеца, Пулев ще предложи брак на Андреа още на кръга. Самият той даже посочи това пред берлинско издание. " Твърде с напрежение ще е, само че в случай че стана международен първенец, ще се оженя за нея. Може и на кръга да го създадем ", сподели Пулев. 

По-късно той опроверга информацията, само че в медийното пространство към този момент се завъртя концепцията, че на двамата към този момент им е време да вдигнат женитба. Нещо, за което и самата Андреа е говорила в значително изявленията. 

" Не сме срещу брака и фамилията, само че чакаме да настъпи точния миг. Нашите родственици също непрекъснато ни питат, напряко към този момент са се отчаяли. Щастливи сме и мога да кажа, че сме се намерили ", сподели през 2016 година Андреа.

Връзката им обаче не минаваше и без проблеми. В медиите постоянно се появяваше информация, че Тервел - братът на Кубрат, въобще не харесва Андреа . Това стана явно и за феновете на ВИП Брадър, където дребният Пулев на няколко пъти се изрече с неособена обич към половинката на брат си. 

Също по този начин с напредването на възрастта на Пулев, той е почнал да мисли от ден на ден за семейство и деца, до момента в който Андреа, съгласно слуховете, не била на същата вълна. И в последната година двамата все по-често почнали да се разминават. 

През 2018 година Андреа призна, че желае огромно семейство, само че графикът й все се разминавал с този на половинката й. " Аз също желая огромно семейство и може би е време да стартираме да работим това да се случи, защото годините си минават. Часовникът тиктака. Може би се разпиляваме повече поради кариерите си. И двамата желаеме семейство, само че когато пристигна време за мач, той се настройва към него, аз към музиката ", на въпрос дали споделя желанието на Кобрата за пет деца. 

" Сватбата би трябвало да стане откакто се появи детето. За мен сватбата не е извънредно значима. От по-голямо значение са връзките на хората един към различен, разбирателството и децата. Тогава към този момент една двойка се трансформира в семейство. Андреа държи на брака. Не съм срещу, тъй че може би в миналото и това ще се случи ", сподели Пулев при започване на 2018 година във връзка брак и семейство сред двамата. Нито деца, нито женитба обаче се случиха, предават от България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР