Айнтрахт Франкфурт се представя великолепно от началото на сезона и

...
Айнтрахт Франкфурт се представя великолепно от началото на сезона и
Коментари Харесай

Кокаинова афера разтресе Бундеслигата

Айнтрахт Франкфурт се показва превъзходно от началото на сезона и няма загуба във всички шампионати от края на месец октомври. Актуалният притежател на Лига Европа върви на пето място в Бундеслигата, където не познава усета на провалянето към този момент седем следващи мача. 

Не всичко обаче е цветя и рози на " Дойче Банк Парк ". Кокаинов спекулация разтресе клуба, а главният забъркан е президентът Петер Фишер. Германската прокуратура стартира следствие против него, брачната половинка му и най-големия му наследник за закупуване и владеене на опиати. 

В края на януари в жилището на 66-годишния Фишер е осъществен обиск, при който с изключение на марихуана е открито и " белезникаво вещество ", което се оказва кокаин. Твърди се, че по-малкият наследник на Фишер, който е на 13, употребявал кокаин в учебно заведение със съученик, а майката на другото момче съобщила на полицията. По-големият наследник на президента на Айнтрахт има престъпно досие. Смята се, че дружно с родителите си, той е съхранявал опиатите по подобен метод, че 13-годишното дете да има достъп до тях. 

Фишер отхвърли коментар по тематиката, само че от клуба го поддържаха. Той е президент на Айнтрахт от 2000 година. Тимът се класира за 1/8 край на Шампионска лига, където ще играе против Наполи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР