AwakeИ така, след като в няколко филмови заглавия човечеството спря

...
Коментари Харесай

Домашно кино

AwakeИ по този начин, откакто в няколко кино заглавия човечеството спря да вижда (Birdbox) и да чува ( " Нито тон " ), в този момент е ред да... изгуби способността си да спи. Всичко е на ръба на оцеляването, откакто мистериозно събитие освен лишава хората от сън, само че и унищожава цялата електроника. Единствените, които могат да спрат и лимитират съдбовните резултати, са някогашната военна Джил и нейната щерка, която към момента умее да спи
Премиера, Netflix, 9 юни
Feel GoodВтори сезон на английската комедийна поредност, основана от Мей Мартин - канадската комедиантка, актриса и писателка, която пресъздава моменти от личния си живот в Лондон. Сериалът наблюдава битката й с наркотичната взаимозависимост и връзката й с жена, която в никакъв случай до момента не се е срещала с представител на същия пол.
Премиера, Netflix, 4 юни
Да напуснеш общността на амишите: ЗавръщанеПоредицата споделя историите на някогашните амиши, които се пробват да открият живот отвън изолирания свят, в който са израснали. В новия й сезон виждаме двама новодошли, подготвени за първи път да излязат отвън рамките на своя сигурен живот и да изследват света на открито по време на пандемията от ковид-19. Джеремая, Сабрина и Ейда живеят щастливо в разнообразни елементи на Америка, само че след разпространяването на ковид се събират да живеят дружно във Флорида.
Премиера, TLC, 4 юни, 21:00 ч.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР