АвтоВАЗ разкри информация за “всъдеходния си седан Lada Vesta Cross, който ще

...
АвтоВАЗ разкри информация за
“всъдеходния си седан Lada Vesta Cross, който
ще
Коментари Харесай

Седанът Lada Vesta Cross е с повишен до 20 см просвет - видео

АвтоВАЗ разкри информация за “всъдеходния ” си седан Lada Vesta Cross, който ще е четвъртия модел от семейството Lada Vesta. Дизайнът на новия вид е в стила на неотдавна показаното повдигнато комби Vesta SW Cross.

Дължината на седана Lada Vesta Cross е 4410 милиметра, ширината 1785, височината 1526 миллиметров, а междуосието възлиза на 2635 милиметра. Това значи, че е запазена дължината на общоприетото осъществяване, а са увеличени ширината и височината съответно с 21 и 29 милиметроа. Пътният просвет е подобен с този на комбито Cross — 203 милиметра - с 25 милиметра повече отколкото при общоприетия седан. И при двата модела съответстват разнообразни елементи на оборудването, като например 17-цоловите джанти.



Гамата мотори към този момент не се оповестява, но по всяка възможност ще повтаря тази на Vesta SW Cross – атмосферните 1.6 и 1.8 литра -105 и 122 к.с. надлежно, работещи в композиция с петстепенна механична предавателна кутия. За по-големия мотор може би се предвижда и работа в композиция с петстепенна роботизирана предавателна кутия.

Салонът на новия издигнат седан се отличава с оранжеви и сиви декоративни апликации, налице е централен бокс с подлакътник, приборното табло е с оранжева подсветка. Седалките са тапицирани с екокожа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР